Annu Kokaõpilane 2008-03-18 08:12:48 |
pannkoogitaigen tee nagu ikka: muna, suhkur, sool, vesi (piimaallergia on ka) ja siis nisujahu asemel 2 osa sojajahu ja 1 osa kartulijahu. jääb täitsa nagu "päris" :D eile tegin esimest korda ja koguseid ei tea. | |
Katja Abikokk 2008-06-25 11:31:06 |
vilmal on tatra-pannkoogijahu olemas, kas keegi on uurinud, on seal nisujahu ka sees või puhtalt tatrajahust? | |
Katja Abikokk 2008-06-30 23:57:39 |
võtan sõnad tagasi - kontrollisin lehelt üle ja tundub, et tatra-pannkoogijahu enam ei toodeta (millest on väga kahju, kuna need koogid olid tõeliselt maitsvad) | |
Veronika Abikokk 2008-07-01 07:56:38 |
Nisujahu võib väga edukalt asendada tatrajahuga. | |
Silx Abikokk 2009-06-08 14:22:41 |
Kas keegi oskab gluteenivabast jahust (need kollased kotid, mida müüakse) häid pannkooke teha? Et kuidas tainast seadistada. Mul on harva hästi välja tulnud.. Kas ei küpse korralikult või lähevad katki või üldse imelikud. :( Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Zapxpxau Abikokk 2009-06-09 13:12:14 |
Silx:
Selliste spetssegudega mul kogemused puuduvad, aga vast sobiks tatrapannkoogid või Vietnamipärased riisijahust kookospannkoogid? Glutenfreegirl blogis oli üks retsept hoopis ilma jahuta, kuigi mulle tundus, et liialt omletisarnane.
Kas keegi oskab gluteenivabast jahust (need kollased kotid, mida müüakse) häid pannkooke teha? Et kuidas tainast seadistada. Mul on harva hästi välja tulnud.. Kas ei küpse korralikult või lähevad katki või üldse imelikud. :( |
|
Käkimeister Kokaõpilane 2009-06-09 19:25:48 |
Tere, olen siin uus, kuid eritoitumine on paraku teema, kus osakan sõna sekka öelda küll. Leiutasin hädaga päris hea pannkoogi retsepti, enamasti tulevad veel palju paremad, kui n.ö. päris pannkoogid. Taina teen Veski Mati riisijahust, fruktoosist, kookospiimast (thai choice on hea, pole mõrkjas), munadest ja keedetud pudruriisist. Ilma keedetud riisita kipuvad riisijahu tainad tulema vintsked ja jahtudes lähevad päris kõvaks, riisiga tulevad kohevad ja pehmed ja maitseb ka hästi. Kogused ja vahekord on maitseasi. Ise panen tavaliselt nelja lahtiklopitud muna sisse nii palju riisi, et jääks vedel segu ja siis 400 ml purgi kookospiima ja nii palju riisijahu, et saaks paras tainas. Vahel lisan lõpuks vett ka. Praen palmirasvaga. | |
Villi Kokaõpilane 2010-07-28 11:21:58 |
Tere! Mina kohaldasin siin NAMI-NAMI-is Zoozi poolt üles pandud väikeste riisikookide retsepti nii, et nendest saab teha ülepannikooke. Riisijahu võtan 100 gr, vett nii 140 ml, 3/4 tl gluteenivaba kuivpärmi, üks muna ning tl fruktoosi. Segan ära, muna klopin enne lisamist eraldi lahti, jätan pooleks tunniks paksenema. Siis lisan näpuotsaga soola. Mul on päris suur pann ning sellest kogusest saan kaks kena ülepanni pannkooki. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-06-21 17:31:50 |
Need banaanipannkoogid koosnevad banaanidest ja munadest ehk peaksid siis kenasti sobima ka gluteeni- ja kaseiinivaba dieedi korral. Meie lastele meeldisid väga! | |