Lõunapaus

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-04 13:03:17
Tädi Eevi:
Eilne Sfäär oli kell 13 tuubil täis ja enamus lõunapausi läks ootamisele... Foorumi Bonaparte's on pidevalt erinevad asjad otsas...grrr. Täna kappan Vapianosse ja vaatan pitsad üle... Kompott käis ka korra peast läbi, aga lugesin Aglio é Oglio blogi ja...
Hea kolleeg - kahjuks pole ise veel Kompotti jõudnud, küll on seal käinud arvukalt mu sõpru ja tuttavaid ning kõik on kiitnud ja rahule jäänud (peale Aglio é Olio Liina siis). Liina lihtsalt ei klikanud antud kohaga, aga ära nüüd ainult selle põhjal küll oma lõplikku seisukohta Kompoti suhtes kujunda. Võimaluse võiksid vähemalt anda - hea lähedal ju minna.. Ülikooli Kehrwiederist ostan mina ainult kohvi ja kohupiimataskuid. Ei usu,et supid viimase kahe aasta jooksul oluliselt paremaks on läinud, salativalik on täpselt sama, mis mõned aastad tagasi (ja need ammendasid end esimese nädalaga)...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Antoine
Kokaõpilane
2010-11-05 15:53:11
Tädi Eevi:
Tere! Võtame teema uuesti üles?! Töötan ka Tallinna Ülikoolis ja Kehrwiederi supid on enam-vähem kõik ühe maitsega. Seega... Eilne Sfäär oli kell 13 tuubil täis ja enamus lõunapausi läks ootamisele... Foorumi Bonaparte's on pidevalt erinevad asjad otsas...grrr. Täna kappan Vapianosse ja vaatan pitsad üle... Kompott käis ka korra peast läbi, aga lugesin Aglio é Oglio blogi ja...
eks ole ka teistsuguseid arvamusi: Artikkel Päevalehes Artikkel sekretär.ee lehel
KöögiKata
Kokaõpilane
2011-05-13 16:15:42
Minu töökoha lähedusse jääb Baltika maja, Veerenni tn, mille all on Dusmani söögikoht Kofik, odav ja tavaline päevakas, salativalik on hea. Teine koht on Tommi Grill, oleneb mis päevakaks on aga kiire teenindus, hea värske tume sai (või leib või mis iganes) alati olemas. Kolmandaks on Mamo, nad on minu jaoks liiga rohelised, st alati tundub et taskukohane ainult mingi taimetoit. Ja neljas koht Reval Cafe Pärnu mnt, sealt teeb lõunapraade telekokk Martti Koppel ja kui ühe saiakese magustoiduks juurde osta, saab kõhu täis küll!
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-05-13 16:51:17
Antoine:
Tädi Eevi:
Tere! Võtame teema uuesti üles?! Töötan ka Tallinna Ülikoolis ja Kehrwiederi supid on enam-vähem kõik ühe maitsega. Seega... Eilne Sfäär oli kell 13 tuubil täis ja enamus lõunapausi läks ootamisele... Foorumi Bonaparte's on pidevalt erinevad asjad otsas...grrr. Täna kappan Vapianosse ja vaatan pitsad üle... Kompott käis ka korra peast läbi, aga lugesin Aglio é Oglio blogi ja...
eks ole ka teistsuguseid arvamusi: Artikkel Päevalehes Artikkel sekretär.ee lehel
Loomulikult on ka kiitvaid arvamusi. Aga me käisime perega Kompotis siin aprilli alguses ja enam kunagi oma jalga sinna ei tõsta. Raha eest ka mitte :(

Tädi Eevi
Kokaõpilane
2011-06-13 14:42:37
Nii. Pärast iga Kompoti külastust on meenunud see teema siin foorumis. Aga pole jõudnud... Olles käinud "hooajal" ca 3-4 korda, pean ütlema, et ikka väga halvasti on lood. Ka praktiliselt kõik tuttavad on sama meelt. Toit tuleb ebanormaalselt aeglaselt, kohati jätab toidu välimus soovida ja ettekandjate hulgas leidub parajaid mühakaid. Kadrioru inimestele soovitan hoopis "Riisi" - kui muusika (valikus on olnud vaid SkyPlus ja Dagö... panime ka ette netiraadio kasutamist, aga konkreetne ettekandja ei osanud vist guugeldada... ) välja arvata, on lõunaks väga vinks-vonks. Eriti need aedviljad!!!
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-06-13 14:57:32
TädiEevi:
Nii. Pärast iga Kompoti külastust on meenunud see teema siin foorumis. Aga pole jõudnud... Olles käinud "hooajal" ca 3-4 korda, pean ütlema, et ikka väga halvasti on lood. Ka praktiliselt kõik tuttavad on sama meelt. Toit tuleb ebanormaalselt aeglaselt, kohati jätab toidu välimus soovida ja ettekandjate hulgas leidub parajaid mühakaid.
Meie põhimure (ning piinlikkusega tunnistan, et see põhineb tollel ühel väga ebameeldival külastusel) oli samuti see, et toit otseselt ei maitsenud halvasti (v.a. erandid - hakkliha-tatrapallid olid kivikõvad näiteks, kana totaalselt üle soolatud jne jne), siis kokkuvõttes oli tegemist sööklatoiduga/konverentsitoitlustusega, mida tuli oodata pikemalt, kui a la carte gurmeerestoranis, kus kokk iga liblet taldrikule pintsettidega sätib. Kõige rohkem oligi mul kahju sellest raisatud ajast :( Olen väikeste lastega kodune ja "linna" satun üsna harva ja siis lihtsalt ooooooooodata keskpärast toitu niiiiiiiiiiii pikalt (küll ääretult meeldivas oma pere seltskonnas, aga ikkagi) - teades, et linnas on veel mitu toredat uut kohvikut-söögikohta või vana lemmikut - see oli liiast.. PS Lastenurk oli siiski tore, kuigi see tütarlaps, kes käis seal saali pealt raamatuid kokku korjamas, oli küll sellist nägu, et teenindajad eelistaks, et seda lastenurka seal poleks. (Me istusime kohe laua kõrval, seega jäi pilk kenasti silma)..

Üllekas
Abikokk
2011-06-16 16:17:08
Sattusime esmaspäeval Kaubamajas Aura kohvikusse hilisele lõunale (või varajasele õhtusöögile). Varemalt sattusin aeg-ajalt ikka seal sööma ja sealsed toidud (salatid ja pasta) on mulle ka alati sobinud. Seekord tellisin lõhesalati nende BBQ ja grilli erimenüüst. Salat oli ka seekord hea ja lõhet üllatavalt palju. Mis mind süües aga imestama pani, oli see, et salat ei vastanud täpselt menüü kirjeldusele. Menüü järgi oleks taldrikult pidanud leidma koriandrit ja peekoniga kastet, mina selliseid koostisosi aga ei tuvastanud. Kui kaste võis veel õige olla (mingi kaste ju oli), siis koriandrit polnud seal kohe kindlasti mitte. Ka ei vastanud see salat tavamenüüs olevale lõhesalatile. Ehk siis sain midagi vahepealset. Kuna oli kiire ja vaja kärmelt edasi tormata, siis teenindaja käest uurima ei hakanud, et mis salat see on ja kus lubatud koostisosad. Järgmine kord kui sinna lähen, siis jälgin kindlasti rohkem, mis tellitud ja mis lauale tuuakse.
KöögiKata
Kokaõpilane
2011-08-03 13:36:24
Käisin täna lõunal restoranis MEKK ja ütleks suurepärane! Hind siis 5 eurot. Valikus - Spargelkapsa-läätsesalat kohapeal suitsutatud lõhe ja murulaugu-hapukoorega või Suvine külmsupp keefiri, peedi, redise, rohelise sibula ja kartulitega või ...Krõbe ahven jõevähisaba-majoneesi ja värske kartuliga või Roosaküps Eesti lihaveis röstitud värskete kartulite, glasuuritud sibulate ja õrnsoolakurgiga Valisin viimase ja selle 5euri eest oli liha ikka mehe moodi. Lisaks nende eriline leib ja sai, tasuta kannuvesi. Ning sealne super teenindus!
Kodukana
Kokaõpilane
2012-04-22 12:19:38
Keegi on lõunal käinud seal Liivalaia Tass kohvikus? http://www.facebook.com/KohvikTass . Ise pole sinna kanti veel jõudnud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-04-23 11:08:39
Mina olen viimasel ajal lõunapausi pidanud Mamos (Tornimäe omas) või siis Koidula tn Gourmet Coffee's. Mõlemas on igati toredad toidud olnud, esimeses eelkõige salatid ja supp, teises siis supp/salat ja kohv ja saiake :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>