Pubi HELL HUNT, Pikk tn 39, Tallinn

Amööb
Abikokk
2008-03-04 16:44:24
Lõunaks sõin täna Hellas Hundis Feta juustu salatit, mis oli väike mugavndus Kreeka salatist, kuid siiski maitsev. Kuna nälg tahtis silma nägemise ära võtta, siis tellisin muidugi suure salati.(70.-) Uskuge mind, see salat oli SUUR - taldriku peal kuhjaga värsket head-paremat. Üldse tundub nende köök olevat täitsa mõnus, niipalju kui ma seal lõunatamas olen käinud vähemalt. Liigset peenutsemist pubi kombekohaselt pole, kuid siiani pole põhjust ka nuriseda millegi üle. (Kui, siis natuke kallivõitu hindade suhtes, aga hind on sekundaarne, kui kõik muu klapib) Teenindus on ka viks ja viisakas. Kuna ma pole ainuke, kes nii mõtleb, siis päevapraed on näljaste ametnike poolt juba kella 1ks tihti peale ära söödud. Millised on teie kogemused? :)

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Kärt
Abikokk
2008-03-07 10:51:11
Hellas on minumeelest ühed paremad pubisöögid üldse - pastad, supid jne. Pole kunagi pidanud pettuma, isegi mitte päevapraadides. Olen sealt saanud paremaid palu kui mõnes nn. restoranis. Soovitan kindlasti.

Kahekesi Kalamaja köögis

Helkur
Kokaõpilane
2008-03-07 13:47:03
ohhooo. kas hell hunt on tõesti ikka veel olemas?? ei ole sinna kanti sattunud juba aastaid, kuna kolisin tallinnast ära. hea teada, teinekord ehk külastan. kunagi ammu olin seal tihe külaline.
Musiua
Kokaõpilane
2008-03-07 16:27:18
Hell Hunt on lemmikpubi :) Seal on mõnus õhustik, meeldib juua nii teed kui õlut.. eriti head on seened seal, shampinjonid erinevate kastmetega.

Viib keele alla ;)

JM
Abikokk
2008-05-20 23:57:34
Jama värk et Hunt nii populaarne on, nädalavahetusel on seal peaaegu võimatu kohta leida. Aga jah, lai õlle- ja siidrivalik, tõhusad toidud ja maitsvad snäkid pretensioonitus õhustikus teevad sellest minumeelest üheks Tallinna parimatest pubidest. Soovitan salateid, pastasid ja iiri pada, nälja võtab ära ka suur soe võileib (mina olen selle söömise tagajärjel juba veerev-ümmargune, peaks ka suuremal mehel suupisteks sobima). Praed on minu jaoks tavaliselt liiga suured, ent lõhna ja taldrikuvarguste põhjal ei ole nende maitseomadustele eriti midagi ette heita. Õllevalikus tuleb proovimisega lihtsalt otsast alustada, leidub nii mõningaidki toredusi - ära tahaksin mainida selle et Stowford Pressi ja Henry Westonsi siidrit pole eriti mujal pakutavat näinud (enamasti on Tallinnas siidrivalik Strongbow või maguslake Fizz, peenemates kohtades 0,75l pudelitega prantsuse kraamid), mõlemad tasuvad proovimist (Henry Westonsiga ettevaatust, kange jook, ületarbimisel tuletab end hommikul valusalt meelde).

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-24 14:51:54
Mina käisin eile (ehk siis reede õhtul) kella 18 ajal Hellas Hundis koos kahe briti sõbraga. Koht oli rahvast täis ja sumises mõnusalt, ent meil õnnestus siiski üks laud endale saada. Sõbrad olid eelmisel õhtul juba Hundis käinud ja kiitsid õllevalikut - nii oli mitmeid häid briti õllesid saadaval ka vaadiõllena, mis pole alati isegi UKs võimalik :) Me korralikust menüüs sel korral midagi ei valinud, piirdusime tüüpiliste pubinäksidega - küüslauguleib, praetud kartuliviilakad dipikastmega, praetud pelmeenid, hapukurk mee ja hapukoorega. Kahjuks ei olnud menüüs soolaube, oleksin neidki tahtnud oma sõpradele tutvustada. Aga mõnus pubiõhtu oli (kuna meil oli 'pubikrool', siis Hellast Hundist liikusime edasi siia teed jooma ja siia smuutisid nautima :P )

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kajakas
Abikokk
2008-08-12 21:23:56
mina käisin üle miljoni-triljoni aasta hellas söömas ja jäin väga rahule. Ise sõin kaalika-parmesani suppi ja suitsulõhesalatit kapparitega. Mõlemad maitsesid ülihästi. Lisaks pean mainima et võtsin mõlemaid väikese portsu ja süüa oli ikkagi ülearugi :) Mees kiitis ka väga oma seakaelakarbonaadi. Ja pojale maitses tema roog samuti: krõbekartulid hakkliha ja juustuga. Muudkui aga uuris, et kuidas seda teha ja et pidi olema täitsa kodusel teel teostatav :D Poja meelest oli sisekujundus veider ja vana ja kole, aga meile mehega nostalgilistel kaalutlustel näis ikka päris armas teine.

proua söögisõltlane