Tiitel: Kokaõpilane
2008-03-07 13:47:03 |
ohhooo. kas hell hunt on tõesti ikka veel olemas?? ei ole sinna kanti sattunud juba aastaid, kuna kolisin tallinnast ära. hea teada, teinekord ehk külastan. kunagi ammu olin seal tihe külaline. |
2008-03-07 13:42:25 |
olen kasutanud ka toorjuustukoogi tegemisel Tere varianti, ei kurda, väga hea tuli. Samas, ma pole teisi kunagi kasutanud, st olen seda kooki teinud ainult paar korda ja seda ka hiljuti.. |
2008-03-07 13:36:30 |
See on mingi kummaline asi, asi ei ole ilmselt Operas. Mul on ka Opera, aga tavaliselt otsingu see osa, kus saab ained lisada, ei tööta. Aga vahest harva töötab. Samas minu mehe läpakas, kus samuti Opera, töötab alati. Pigem arvan, et see on mingi koosluse (opsüst., brauser, ots.süst) viga.. Mul on nt Win XP, mehel aga Win Vista.. |
2008-03-07 13:29:06 |
mmm.. tahaks ka. mis sorti metsades neid seeni leida võiks? ning mida head neist teha annab? |
2008-03-07 13:27:07 |
kunagi kusagil netiavarustes nägin sellist asja, millega sai hõlpsasti dolmasid (viinamarjalehed täidisega) rullida kokku. käsitsi on neid suht tülikas ja ajamahukas rullida. kuid kahjuks ei õnnestu mul seda kusagilt leida, isegi online poodides mitte. on teist keegi kusagil sellist asja näinud?? |