Lastepärased sünnipäevatordid

ErleS
Abikokk
2011-11-17 08:24:55
Ja tegelikult on ju asi ka teostuses, miks ühele kaasa elatakse, teisele natuke vähem ja kolmandale võibolla üldse mitte. Ka mina olen sarnaseid torte varem näinud ja/või söönud, mida Koopatibi või keegi teine on siin erinevates teemades näidanud, aga see ei vähenda ju vaimustust ka nende tortide üle, kuna alati on midagi natuke teistmoodi ja ma tean, et täna (kui mul endal lapsi ei ole) ei võtaks ma ise kindlasti sellist nikerdamist ettegi. Kui teostus on ilus ja korrektne, kasutatud on lihtsaid, naturaalseid ja kõigile kättesaadavaid aineid, siis mõtledki, et vau, kuidas ta selle meistriteose oma koduköögis valmis sai :) Koopatibil on ju alati nii ideed kui ka teostus suurepärased :) Ja see autotort meeldibki mulle just erakordselt puhta ja korrektse teostuse pärast - näeb välja palju parem kui ükskõik milline sarnane poetort!
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-08 10:15:47
Me tähistasime eelmisel nädalavahetusel jälle laste sünnipäeva. Küpsetasin suure biskviittordi kohupiima-vahukoorekreemiga, tütre soovil olid lisandiks maasikad. Kuna ma ise suurem asi kunstnik ei ole, siis tellisin martsipanipildi Spiduri ehk Elina käest :) Suur aitäh, armas Spidur!!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vandiste
Abikokk
2012-02-08 11:08:29
Imekaunis!
Silja
Abikokk
2012-02-08 11:16:06
Tõesti kena! Mul seisab ka kohe ees tütre teine sünnipäev ja tulin ideid ammutama. Tahaks ka ükskord elus martsipanikattega koogi ära proovida. Aluseks plaanisin printsessitordi võtta- on ehk veel häid pakkumisi... Biskviit, kreem ja katteks martsipan- võikreem võib kah sees paikneda.

Lavendlimesi.blogspot.com

Kairi5000
Kokaõpilane
2012-02-26 13:33:52
Mõned vahepeal valminud tordid.
Helsa
Kokaõpilane
2012-02-26 18:38:35
Osaaa Koogikata, Sa oled ikka super-kondiiter! Ja Spiduri joonistused on alati nii kaunid. Väga ägedad tordid!
Seenekas
Abikokk
2012-02-27 11:23:35
Koogikata:
Oi aitähh! Ma tegelikult alles täielik algaja selles tordikaunistamise maailmas - alates oktoobrist 2011 hakkasin asjaga tegelema :)
Uhked igatahes! Eriti algaja kohta. :) Kadetsema ei hakka (kuigi natuke tahaks), aga teeme hoopis mu väikese sõbrannaga sellest järeldused, et viimane aeg ka samasuguste asjadega peale hakata. Seda enam, et täiesti täiskasvanud meesperele pilte näidanuna on nad me kallal nagu väikesed lapsed, et millal teete ja meile kaaaaa...
Liilia
Abikokk
2012-02-27 11:57:58
tordid on ilusad küll ja üldse mitte paha pärast, aga miks peaks lastele niipalju keemiat sisse söötma (toiduvärvid, suhkrumass) ja kas lapsed tõesti söövad seda?? minul on väga palju kordi öeldud, et tee ükskõik mis torti aga paluks ilma martsipani ja suhkrumassita, mida ma ka rõõmuga teen!

Köögitoimkond

Tziiki
Abikokk
2012-02-27 14:03:38
Liilia:
tordid on ilusad küll ja üldse mitte paha pärast, aga miks peaks lastele niipalju keemiat sisse söötma (toiduvärvid, suhkrumass) ja kas lapsed tõesti söövad seda?? minul on väga palju kordi öeldud, et tee ükskõik mis torti aga paluks ilma martsipani ja suhkrumassita, mida ma ka rõõmuga teen!
suhkrumassi enamasti üldse ei söödagi tordi peal, vaid väga vähesed sweet tooth'id teevad seda ( ja need kipuvad olema enamasti täiskasvanud mehed :) ). Seega koos sellega ei ei sööda ka värvi selle peal.

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Liilia
Abikokk
2012-02-27 14:29:19
Tziiki:
Liilia:
suhkrumassi enamasti üldse ei söödagi tordi peal, vaid väga vähesed sweet tooth'id teevad seda ( ja need kipuvad olema enamasti täiskasvanud mehed :) ). Seega koos sellega ei ei sööda ka värvi selle peal.
seda enam ma ei mõista milleks seda sinna üldse panna?! see kõik ju maksab ja minu meelest on toitu inetu prügikasti visata. toit on ikka söömiseks! ja paljud lapsed ei söö martsipani ka!

Köögitoimkond

<< 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 >>