Kohvik-restoran TAO, Tornimäe 5, Tallinn

Kisakori
Kokaõpilane
2008-02-25 00:31:35
Kohvik Tao'sse sattusin teistkordelt magusa isu pärssida mitte suutes peale kohutavat õhtusööki sellises Tallinna söögikohas nagu ses-bes (see oli nii õudne, et ma ei hakka sellest isegi eraldi kirjutama). Koht ise on uute kohtade normi kohaselt üsna stiilne, rahulikes toonides ja küllaltki hubane. Teenindus on meeldiv. Esimesel korral, mis oli üsna koha avamise järgsel ajal, jäi teenindaja natuke hätta januste tüdrukute joogisoovidega, kuid kokteilid oma headuses kompenseerisid väikse ootamise. Toiduga olen mõlemal korral väga rahule jäänud. Esimesel korral võtsin sushi komplekti ühele ning kala oma värskuses jättis meeldivad söögimälestuse. Sellel korral manustasime nende magustoite - banaani kookose saiavorm rummikastmes ning kirsi-riisijäätisist. Kui esimene oli selline tummine ning tõhus elamus, millele andis värvi magus kaste, siis jäätis oli just kerge ning riisitükid selles ootamatult mõnusad. Kindlasti soovitan ning külastan ka ise edaspidi :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-25 08:31:07
Käisin ka seal jaanuari alguses sõbrannadega söömas ühel kolmapäevaõhtul. Meil sushiga nii väga ei vedanud - kuidagi kuivad olid need ampsud ning lisaks veidike suurevõitu. Minu mäletamist mööda jäi veidi sushit söömata (olime viiekesi ja tellisime sushi kahele), küll aga sai kõik sushi-ingver söödud :) Wok-road olid seevastu igati maitsvad. Ja see jaapanipärane riisi-kirsijäätis meeldis mullegi väga - justnimelt nende hamba alla jäävate riisiterakeste pärast - hästi huvitav maitseelamus oli ning seda võtaksin seal kindlasti uuesti ning ehk prooviks kodus isegi järgi teha.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Eva
Abikokk
2008-02-25 19:46:37
Riisi-kirsijäätis kõlab küll huvitavalt.

http://www.perenaine.ee/

Sirliiz
Abikokk
2008-03-01 12:49:21
Sushi ei ole ka minu arvates seal parim, angerjasushi oli ikka päris kuivanud moega mul. Sama raha eest saaks head toitu nii Housis kui Silkis. Risijäätis vaarikakastmes on aga küll nämma, selle pärast olen seal veelgi käinud. Teenindus on ka väga püüdlik ja meeldiv. Viimati oli meil teenindaja kes 5 inimese tellimuse meelde jättis (ei kirjutanud üles) ja kõik oli täpselt nii nagu tellisime ;) Kusjuures ei võtnud meist keegi komplekte.
Kingadraakon
Abikokk
2008-03-22 13:29:49
ka mulle ei meeldinud sealne sushi. california rullid olid kohutavalt suured ja tõepoolest veidi kuivad ja maitsetud. küll aga tahaksin proovida nende päevabuffeed, mille kohta olen senini vaid kiidusõnu kuulnud.
Netcat
Abikokk
2008-12-11 13:43:36
Võtsin seal hiljuti ühed futomakid, ja kui värskusele ja lisanditele ei saanud midagi ette heita, samuti koguse ja hinna suhtele, siis suurus oli tõepoolest ebamugav söömiseks (90 krooni eest 4 suurt rulli, kui palju mõnusam oleks olnud saada 6 väiksemat, mida oleks võimalik korraga suhu pista). Aga nagu ma aru saan, futomakid peavadki tavalisest suuremad olema? Positiivse mulje jättis see, et ettekandja teadis kohe, mida neil sel õhtul on ja mida ei ole, mitte nagu mõnes kohas juhtub, et võetakse tellimus ja poole tunni pärast tullakse ütlema, et tellitut ei saagi. Atmosfäär on kah mõnus, vaikne ja hubane. Kena koht istumiseks nii ühe-, kahe- kui mitmekesi. Kindlasti lähen sinna tagasi nii mõnelgi õhtul, kasvõi teele ja magustoidule (tee on ehtne ja tuleb koos sidruni ja meega).

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Lucette
Kokaõpilane
2008-12-12 10:20:40
Väga naljakad on need TAO päevapakkumiste sildid, mis on seal fujaees - kes on näinud, teab mida mõtlen :)
Netcat
Abikokk
2009-03-09 13:57:34
TAO on siis kah kinni, tundub et päris kapitaalselt. Juba enne vastlapäeva jäin seal pettunud näoga ukse taha ja eelmise nädala lõpus käisin spetsiaalselt üle kontrollimas, et kas oli juhusega tegu - endiselt pimedus ja suletud uksed, kuigi sildid on ustel alles ja inventar ruumis samuti. Nende veebileht on ka kuskile masinaruumi põrandale kadunud...

Netcat
Abikokk
2009-08-05 01:10:24
Jaa... et nad on siis jälle lahti. Teadmata ajast. Ja teadmata kauaks, sest õhtusel ajal on seal küll tühi nagu kell praegu. Menüü näib olevat väikesed kärped läbi teinud, aga võib-olla see ainult tundus mulle nii. Kuid oma eelmises arvustuses teeninduse kohta öeldud sõnad võtaks enamalt jaolt tagasi, kuigi oli see ju väga inimlikult sõbralik ja viisakas. Sest nii musta teetassi, kui mulle alguses lauda toodi, ei ole mina veel näinud. Ja see oli siis nüüd teistkordne katsetus seal seda kuulsat riisijäätist tellida (mis põhjusel sisse ometi astusingi) ja jälle jäin ilma. Elektrikatkestus olevat olnud ja jäätis olevat läinud kõige liha teed. Kusjuures seda ma sain teada pärast sushi laudatoomist. Üldiselt ma poleks riskinud sushit tellida, kui ma oleks teadnud, et nende jahutusseadmed sel päeval aplaagris olid. Aga siiski kala väga ebavärske ei tundunud. Ingver oli küll kentsaka maitsega, üldse mitte nagu tavaliselt.