Kõige lemmikumad koogid

Sirliiz
Abikokk
2008-05-17 20:47:09
Armastan magusat igas variatsioonis ja vähe on kooke-torte mis mulle ei maitse. No võikreemiga jamps välja arvata. Aga maailma lihtsaim kook, mis jõulude ajal kõigi südamed võitis on selline: 3 pakki läti karamelli küpsiseid 1 pakk võid 1 purk Meie Mari pohlamoosi Sulata või pannil, lisa purustatud küpsisetükid, sega läbi ja pruunista pisut. Sega juurde pohlamoos ja suru saadud segu vabalt valitud vormi ja pane üheks ööks külma. Järgmisel hommikul lase hea maitsta!
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-17 21:06:25
Mann:
kui varem oli mu lemmik keeks raudselt vanaema hapupiima keeks, siis nüüd suht samale pulgale tuleb Nigella banaanikeeks.
Oo, Mann, ma olen ka seda kooki teinud. Eestikeelne retsept siin, ingliskeelne blogipostitus siin.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vike
Abikokk
2008-05-18 12:30:13
Minu kunagine suur hitt oli (üllatusena leidsin isegi siit selle retsepti) kohupiimakook 4-viljahelvestega, seda sai ikka üle nädala tehtud. Tänaseks on koogitegemine veidi välja surnud meie kodus, nii et kooke tehakse kas Nami-nami ühiskokkamise tõttu (Pavlova) või siis selle tõttu, et on kiirelt vaja mingid ained külmkapist hävitada.
JM
Abikokk
2008-06-13 19:34:00
Ma kunagi mugandasin mingi toiduainega kaasas olnud retsepti oma sügavkülmasisu järgi: 200 g võid, ja 1 dl suhkrut vahule, juurde 5dl jahu, 1 muna ja 1 tl vaniljesuhkrut + pool tl küpsetuspulbrit, taigen vormi ja külma. Veerand tunni pärast nii palju maasikaid peale kui mahub, tühjad kohad täidavad mustikad ja siis peale selline segu kus on 200 g hapukoort, 3 muna ja 1,5 dl suhkrut. Aitab kangesti kaasa kui suvel nobenäpuna asju korjata on viitsinud, poemarjadega ei tule üldse nii hea, proovisin :( Kui on sügavkülmutatud marjad siis jääb kook natuke plödi, meie peres kutsutakse lusikakoogiks sest vormist kätte saab teda kahe lusikaga.. Aga süüakse ta ära umbes 8 minutiga.

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Tullia
Abikokk
2008-06-14 10:31:36
Olen jõudnud ka sinna seisu, et siia lemmikuna kirja panna Nigella banaanikeeks ja vana lemmikuna lisada Ameerika juustukook.

Tullia jutukesed

Kika
Abikokk
2008-06-14 19:31:02
mulle meeldivad kõige rohkem muretaigna-kohupiima-toorjuustu koogid. koogi sisse panen erinevaid vastavalt hooajale erinevaid marju- kirsse, jõhvikaid, maasikaid, mustikaid... talvel sobivad ka sügavkülmutatud. väga meeldib ka see šokolaadi kook, mille retsept on sepamaa talu köögi raamatus.
Marit_S
Kokaõpilane
2008-06-16 10:42:46
Küpsetama hakkasin alles viimasel ajal ja kõigekõigem lemmik on see šokolaadi-pistaatsiapähkli kook, mida tuleb süüa ahjusoojana...siis on šokolaad koogis veel mõnusalt pehme..nämm! Hästi maitsev on ka banaanileib, samuti soovitan süüa ahjusoojalt. See porgandikook on ka minu parimate kookide nimistus. Palju kiidetud Nigella banaanikeeks on veel proovimata, aga piltide ja kommentaaride järgi ennustades tundub, et see saaks kindlasti üheks lemmikuks.

hea toit

Heleen
Abikokk
2008-06-19 00:22:51
Prantsuse šokolaadikook on number üks, siis selline kevadine, lihtne rabarberikook, šokolaadimuffinid ja puuvilja-kaeraküpsised on ka väga nämmad, rummikook muidugi, jõulude ajal (miks mitte ka muul ajal) on ääretult mõnus pehme piparkook hapude jõhvikatega :P

Armastus käib kõhu kaudu :)

Tanel123
Kokaõpilane
2008-08-05 11:25:40
minu lemmikretsept pärineb liiz17 toidublogist: virsiku kohupiima kook
Sussukas
Abikokk
2008-08-05 19:12:16
Meie pere ja ka vennale-issile lemmikuks on laksukook. Retsepti leiab Lastetoiduklubi alt- Carl Gaspari teemast.

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>