Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-01 01:12:10 |
Kasutaja PURAVIK 12.4.2004:
Paisutatud riisi all peetakse silmas igasugu riisipabulaid, millest tuntuimad on vist Kelloggs Rice Krispies, aga teised firmad teevad samuti analoogseid asju. Mina mäletan neid veel vanast vene ajast ja siis ei olnud need kindlasti Kelloggsi omad.
Müügil peaks olema igas suuremas toidupoes ja otsida tasub maisihelveste-müslide-jms juurest.
(Vastatud 13.4.2004)
Kas ja kust saab osta paisutatud riisi? |
|
Qsti Abikokk 2008-04-28 17:27:03 |
Pille:
Riisipabulad :lol:
Seoses nende pabulatega meenus mulle üks suviselt mõnus magustoit, kus siis tordipõhjaks on need riisikrõbinad, kuhu peale niristatakse karamellkastet. Sinna peale läheb vaniljejäätis, mis natukese karamellkastmega segatud siis jälle krõbinad, mille peale niristatakse jälle kastet. Kogu kupatus külma. Serveeritakse koos maasikatest ja apelsinimahlast (ja suhkrust) kastmega. Kasutaja PURAVIK 12.4.2004:
Paisutatud riisi all peetakse silmas igasugu riisipabulaid, millest tuntuimad on vist Kelloggs Rice Krispies, aga teised firmad teevad samuti analoogseid asju. Mina mäletan neid veel vanast vene ajast ja siis ei olnud need kindlasti Kelloggsi omad.
Müügil peaks olema igas suuremas toidupoes ja otsida tasub maisihelveste-müslide-jms juurest.
(Vastatud 13.4.2004)Kas ja kust saab osta paisutatud riisi? |
|
Reglisse Abikokk 2008-08-23 17:32:30 |
Teen õuna-purukooki ..õunad vaniljekauna ja suhkruga või sees pannil soojaks ..vormidesse ja puru peale..kus jahu panen vähe vaid asendan selle müsli ja paisutatud riisi seguga..väga hea õhuline tuleb | |
Marju Abikokk 2008-08-24 12:16:26 |
Muidu eelmises Köögis (suvi 2008) oli paisutatud riisi nö samm-sammult retsept, kus riisi tuli kõigepealt keeta, siis kuivatada ja siis riisiterad õlis paisutada, kurnata, kuivatada ja lõpuks maitsestada :) Ja nende paisutatud riisiterade eesmärk seal oli asetseda tuille´i sees, mis omakorda kaunistas risotot :) Et selline keeruline värk. Üldiselt oli päris huvitav kogu selle risoto portsu kokkupanek, aga tuille valmistamine jäi isegi samm-sammult piltidega natuke arusaamatuks... | |
Heleen Abikokk 2008-09-05 19:28:09 |
Kas need riisilätakad, mis poes müüakse on sama mis paisutatud riis? Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Ussicke Abikokk 2008-09-05 23:36:47 |
Poes müüdavad ümmargused lätakad on riisivahvlid või -galetid - neid võivad kaalujälgijad ja muidu terviseteadlik rahvas kartulikrõpsude asemel nagistada. Paraku on see hommikusöögi-riisipabulakraam (Pille, mega hea tabav termin!) mingi jamaga kokku möksitud-maitsestatud, säilitusained ka veel juures, et väga ostma ei meelita. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-23 09:17:40 |
Panen siia lingi retseptidele, kus saaks neid riisipabulaid (ehk siis ametlikult "paisutatud riisi") kasutada saaks: retseptid paisutatud riisiga (hetkel 15 tk, sh jäätisetort ja hulgaliselt maiustusi) | |
Marju Abikokk 2008-12-10 18:29:30 |
Ostsin täna müslibatoonide jaoks pesuehtsat paisutatud riisi Tartu oa tänava Ökopoest. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-11-28 15:54:18 |
8.8.2012
Doora:
Doora, suured vabandused hilise vastuse pärast. Guugelda nt "how to pop amaranth" või "how to puff amaranth" (siin on nt üks postitus)
Kas samamoodi nagu maisi- väheses õlis? |
|