Marianna Kokaõpilane 2008-07-11 11:00:23 |
Pulavik:
Mina soovitaks neid ikkagi keeta. Kogemus. Võibolla ma eksin, aga minu teada on enamik meie kaubandusvõrgus saadaolevad külmutatud krevetid juba keedetud. Vähemalt mina ei ole neid peale sulatamist kunagi keetnud vaid otse söönud. Keedetud krevettidest annab märku ka nende roosa värv. Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu... |
|
Dash Kokaõpilane 2008-07-11 13:03:09 |
Marianna:
Mida see lisakeetmine juurde annab? Ainult kummiseks teeb ju. Pulavik:
Mina soovitaks neid ikkagi keeta. Kogemus.Võibolla ma eksin, aga minu teada on enamik meie kaubandusvõrgus saadaolevad külmutatud krevetid juba keedetud. Vähemalt mina ei ole neid peale sulatamist kunagi keetnud vaid otse söönud. Keedetud krevettidest annab märku ka nende roosa värv. |
|
Profa Abikokk 2008-07-11 13:12:32 |
Pille, tiigerkrevette söö füüsaliga. Eelroaks aja tiku otsa füüsal ja tiigerkrevett ning paku külalistele, rahulolu garanteeritud. | |
Marianna Kokaõpilane 2008-07-14 10:30:55 |
Dash:
Minu õeraas sai mürgituse...:( Mida see lisakeetmine juurde annab? Ainult kummiseks teeb ju. Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-28 11:32:01 |
Päris vahva uudis tänases Postimehes: Mereakadeemias krevetipüüdjaks õppijaid ootab ahvatlev preemia
Profa:
Profa, mis kujul see krevett seal olema peaks? Grillitud värske krevett? Ülessulatet keedetud roosa krevetikõverik?
Pille, tiigerkrevette söö füüsaliga. Eelroaks aja tiku otsa füüsal ja tiigerkrevett ning paku külalistele, rahulolu garanteeritud. |
|
Leoola Abikokk 2008-11-17 13:38:03 |
minule nii maitsevad krevetid, kui kaubsis oli osturalli ning kooritud ja koorimata krevetid olid allahinnatud, siis ostsin terve ühe sügavkülma sahtli krevette täis :P | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-22 21:02:15 |
Pille:
Selle retsepti järgi olen krevette juba paar korda teinud, Kristjanile väga maitsevad. Täna aga proovisin üht teist väga lihtsat krevetiretsepti, mis samuti pälvis sööja suure heakskiidu. Retseptiks siis soolased krevetid vürtsidega. Kasutasin külmutatud keetmata peadeta krevette.
Nüüd natuke võtsin. Group pressure, you know :) Tegime karamelliseeritud krevette vietnami moodi: http://www.nami-nami.ee/recipe/image/7970karamellkrevetidNAMINAMI.jpg |
|
Mann Abikokk 2009-06-11 18:12:29 |
Krevetid koriandri ja laimiga. Pikemalt blogis. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-14 23:13:18 |
Zoozi:
Mina olen neid kasutanud, ostnud nii Stockist kui ka hulgilaost:
K2trin:
Ostan Prismast külmutatud tooreid krevette. Seal päris soodsa hinnaga, 400g 89.- ringis. Kui raha rohkem käes, ostan mitu pakki, siis hea võtta, kui isu tuleb. Hetkel firmat ei mäleta ja külmikus ka ühtki pole. Homme käin vaatan ja lisan siis siia ka firma nime. Värskeid pole veel trehvanud.Zoozi:
Zoozi, kasutad väga tihti hiidkrevette. Kas ostad värskeid või külmutatud?
Milliseid on parimad Sinu arvates?Lõunaks krevetid karamellisiirupis. Seekord sõid ka suured poisid. |
|
Kätrin Abikokk 2009-06-14 23:22:22 |
Aitäh. Siis oskan silmad lahti hoida edaspidi. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |