Ainete välistamine retseptide otsingul

Tiina
Abikokk
2008-03-17 00:29:00
mina lisaks välistustesse veel viinamarjad ja rosinad - rosinad paljudele ei maitse ja mina olen lisaks neile ka allergiline (aga õnneks ainult suurtele kogustele :)) ning šokolaadi ja kakao. Ja tsitruselised tuleks ka kindlasti sisse jätta!

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Annu
Kokaõpilane
2008-03-18 08:18:37
no need on sagedamini esinevad. igal allergikul on omad nüansid, kui nii võib öelda :( tsiruselised peaks küll sagedasemate hulgas olema. ja erinevates riikides on erinevad allergeenid levinumad, minu üllatuseks (ausalt, ei mäleta, kus lugesin).
Riinyke
Kokaõpilane
2008-11-22 20:24:46
Üks mu sõbranna on mee vastu allergiline.

Keegi pole patrioot tühja kõhuga.

JM
Abikokk
2010-05-24 15:57:25
Oi ma nüüd proovisin seda funktsiooni kasutada jubetulutult oma uue toidurežiimiga seoses. Ehk siis proovisin välistada kõik piimatooted, teraviljatooted, mahlad, suhkrud ja niimoodi. Ehk siis mitte ei välistanud mingeid allergeene, vaid tahtsin lihtsalt konkreetsed toiduainegrupid maha arvata. Aga tulemuseks sain ikka kaks tuhat retsepti koos sulatatud juustu või ananassimahlaga. Kas on muidu veel plaanis selle otsingufunktsiooni arendusega tegeleda? Mina oma paleodieediga oleksin väga õnnelik kasutaja, kui saaks selle kolme klikiga endale paarkümmend söödavat retsepti välja sorteeritud :)

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

<< 1 | 2 >