Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Nipitiri
Abikokk
2008-07-01 19:08:35
Üks hiljutine õhtusöök: frikadellisupp värske peedi, porgandi ja kapsaga. Kõrvale veega pooleks Valpolicella. Tavaliselt ma frikadellisupile peeti ei lisa, aga neid väikseid ilusaid peete, mille risoto jaoks lehtede pärast ostsin, ei raatsinud seisma jätta. Vein on ka sama, mis risoto sisse läks. Joon suvel päris sageli punast veini veega segatuna.
Katja
Abikokk
2008-07-01 20:19:47
oh ja ah - nii ilus taldrik ja see kirev eelroog sobib sinna kui lusikas silmaauku ;) kindlasti oli sama maitsev, kui pildil tundub.

http://koogel-moogel.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-01 20:22:18
Ai, kui vahvad pildid teil kõigil on! Mina täna siia foorumisse konstruktiivselt ei panusta. Lõunaks sõin Park Cafés tuunikalapirukat ja jõin elujõuteed peale. Õhtusöök sõbrannaga Vapianos - singi-seene pizza, Appletizer ja kohv.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Juc
Abikokk
2008-07-01 22:01:14
Pille:
Ai, kui vahvad pildid teil kõigil on! Mina täna siia foorumisse konstruktiivselt ei panusta. Lõunaks sõin Park Cafés tuunikalapirukat ja jõin elujõuteed peale. Õhtusöök sõbrannaga Vapianos - singi-seene pizza, Appletizer ja kohv.
Ah et sina, Pille, oledki siis süüdi selles, et täna õhtul kl 19 ei olnud Park Cafes enam ühtki küpsetist-kooki!? :) Mina tegin õhtusöögiks ahjupraadi värsketest kartulitest, peekonist, kukeseentest, petersellist ja küüslaugust!

http://jucjaco.blogspot.com/

Tripsakas
Abikokk
2008-07-02 11:14:09
Isa suitsutatud ahvenat, otse ahjust. See on üks parimaid suvesööke!
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-02 11:17:32
Juc:
Pille:
Mina täna siia foorumisse konstruktiivselt ei panusta. Lõunaks sõin Park Cafés tuunikalapirukat ja jõin elujõuteed peale. Õhtusöök sõbrannaga Vapianos - singi-seene pizza, Appletizer ja kohv.
Ah et sina, Pille, oledki siis süüdi selles, et täna õhtul kl 19 ei olnud Park Cafes enam ühtki küpsetist-kooki!? :)
Ehee :) Mina tunnistan ausalt, et lisaks tuunikalapirukale sõin ka ühe kanavõileiva. Aga ei ühtegi kooki, nii et ei võta süüd omaks! Täna lõuna paiku lähen ja söön NOPi puhtaks :)
Tripsakas:
Isa suitsutatud ahvenat, otse ahjust. See on üks parimaid suvesööke!
Nami-nami :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Katja
Abikokk
2008-07-02 12:22:41
hommikune eine jäi hilise ärkamise tõttu vahele, lõunaks proovisime ära klopitud kurgisalati, sinna kõrvale kama ja õuna-võileivad.

http://koogel-moogel.blogspot.com

Veronika
Abikokk
2008-07-02 13:46:05
Käisin täna lõunal restoranis Pegasus, kus sõin gnocchi't kitsejuustuga, mis oli ürtidega, kuivatatud tšilliga ja sidruniga marineeritud ning maitsestatud extra virgin oliivõliga. Kõrvale jõin musta teed meega. Maitsete kombinatsioon oli väga hea, aga gnocchi jäi minu maitse jaoks natuke... mmm... nätskeks. Enda tehtud gnocchi maitseb mulle ikka kõige rohkem :) Ahjaa... Pegasuse leib oli väga maitsev :P
Amööb
Abikokk
2008-07-02 14:04:53
Mina sõin Hundis pennet juustu ja koorekastmega ning pean tunnistama, et ei ole ammu juba nii head pastat väljas söönud.

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Aurora
Abikokk
2008-07-02 14:18:47
Tänane lihtne lõuna koosnes värskest keedukartulist, kohupiimast ja tomatist.
<< 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 >>