Bloodflower
Kokaõpilane 2008-05-19 17:19:05 |
Mina tegin täna lõunasöögiks poolkogemata leiutatud imemaitsvat toitu :D Ananassi-kanapada aedoa ja porrulauguga :D Kõrvale makarone kah. Isegi laps sõi heameelega (pirtsakas poiss on muidu :D ) | |
Amööb
Abikokk 2008-05-19 22:13:13 |
Pärast meeleolukat ringi liikumist Pirita metsades, kosutasin end frikadellisupi ning ploomimoosi-kohupiimakreemiga. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-19 22:17:14 |
Amööb:
Oo, kui tubli :)
Meil oli kerge õhtusöök - praetud pangafilee (loe panga kohta lähemalt siit) koos tšilliõlis hautatud varajase kapsaga. Magustoiduks viil kollast arbuusi.
Pärast meeleolukat ringi liikumist Pirita metsades
|
|
Sirliiz
Abikokk 2008-05-19 22:44:31 |
Meeleolukas õhtu sõbrannaga lõppes peale kino Silkis sushi ja vahuveiniga. | |
Dash
Kokaõpilane 2008-05-19 23:08:40 |
Täna keetsin varajast kartulit ning kõrvale pakkusin salatit tomatist, kurgist, redisest, murulaugust ja sidrunist. Magusaks kohupiima-mustikakook, sai väga hea - kindlasti teen teinekordki. | |
Nipitiri
Abikokk 2008-05-20 09:48:22 |
Dash:
Mina keetsin samuti eile varast kartulit ja siis tegin kindlameelse otsuse, et enam ei osta ja kannatan kangelaslikult eestimaiseni - vesised ja koledad olid :( Täna keetsin varajast kartulit ning kõrvale pakkusin salatit tomatist, kurgist, redisest, murulaugust ja sidrunist. |
|
Hexy
Abikokk 2008-05-20 15:54:51 |
lõunaks marineeritud heeringad koorekastmes ja šokolaadiküpsised (mis olid tehtud poja beebikooli kevadpeole viimiseks) | |
Leenilii
Abikokk 2008-05-20 16:26:49 |
lõunaks ahjulatikas puuviljadega , kõrvale ahjukartulid. Magustoiduks mannavaht rabarbriga. | |
Amööb
Abikokk 2008-05-20 16:56:20 |
Sõin täna hoopiski Vana Villemi pubis - praetud kanafilee kartulipudru ja toorsalatiga. Ääretult maitsev! Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Dash
Kokaõpilane 2008-05-20 16:58:30 |
Nipitiri:
Eestimaisetega ei andnud võrrelda jah, vesised olid tõesti. Ma õnneks keedukartulit just ei fänna, nii et ootan ka veel natuke kuni "päris" kartulid saabuvad.
Täna oli lõunasöögiks lõhe riisi ja kapsasalatiga (sõin täiesti ulmelises kohas - vana Rotermanni keskuse mingis kohvikus, kus menüüs ei olnud mitte ühtegi salatit ega muud, peale selle liigkalli kala, mis liha ei sisaldaks). Õhtusöögiks täna midagi väga põnevat teha ei viitsi, sööme peedi-küüslaugusalatit ja praeme kartuleid. Dash:
Mina keetsin samuti eile varast kartulit ja siis tegin kindlameelse otsuse, et enam ei osta ja kannatan kangelaslikult eestimaiseni - vesised ja koledad olid :(Täna keetsin varajast kartulit ning kõrvale pakkusin salatit tomatist, kurgist, redisest, murulaugust ja sidrunist. |
|
| << < 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 > >> | ||