Vandiste
Abikokk 2008-05-08 23:28:24 |
Tegin vorsti ja pastaga ahjuvormi, kus oluliseks komponendiks olid veel paprikad, kabatšokid, sibul, küüslauk,purustatud tomatid ning ananass. Maitsestasin Herbamare puljongipulbriga. Mmm, isegi lapsed lakkusid näpud puhtaks. Magusaks tegime suu Tori-Selja kohupiimast ja vahukoorest tehtud kreemiga, millele oli lisandiks puuviljakissell . | |
Kärt
Abikokk 2008-05-08 23:42:24 |
Meil oli õhtuks munasupp.
|
|
Vike
Abikokk 2008-05-09 09:44:45 |
Eile õhtusöögiks musta riisi risotto krevettidega, tuunikala steik spinatiga ja ricotta-pirnikook karamellikastmega | |
Amööb
Abikokk 2008-05-09 13:54:54 |
Võtsin TLÜ kohvikust lõhesalati ja tomatimahla ning kohvi kõrvale tööl maiustamiseks tuuletasku. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Gegegerda
Abikokk 2008-05-09 17:00:25 |
Täna sõin lõunat Tallinnas Õpetajate majas. Seal oli konkursi "Euroopa koolis" parimate autasustamine ja siis anti mingeid suupisteid. Sõin ühe nn üheampsusaiakese (kui ma ei eksi, siis oli seal sees kana) ja teine oli ka selline väike õunapirukake. Ja siis seal oli üks suur sinine(!) tort kollaste tähekestega (nagu Euroopa lipp). Ühe tüki seda sõin ka. Joogiks sidrunivesi.
Õhtusöögiks sõin ühe Exquisa maasikamaitselise kohupiimakreemi. Tegelikult ei olnud plaanis kõike ära süüa, aga see oli nii hea, et ma ei suutnud lihtsalt lõpetada ;). Joogiks ananassimahl. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Mann
Abikokk 2008-05-09 20:19:37 |
Lõunat sõime täna jooksva lindiga hiinakas, mis pakkus ka sushit. A no eilse jaapanlaste kohaga ei anna võrrelda. Söögiks igatsugu erinevad sushid, puuviljad, lihad jne. asi töötab põhimõttel, et söö palju tahad, kuni kella 17 on 10 euri, peale seda 12 euri. Nüüd õhtuks teeme õues lihasid (siga ja kana) ja juurikaid grillil, ja kartuleid tuhas koos erinevate kastmetega. | |
Dots
Abikokk 2008-05-09 21:38:12 |
Mitte midagi erilist, aga õhtuks tee kõrvale soolased küpsised
|
|
Vandiste
Abikokk 2008-05-09 22:30:06 |
Lõunaga läksime lihtsama vastupanu teed ning ostsime kohvikust valmis praed (šnitslid) ning seljankad õe poole kaasa. Õhtul kodus sõime eilset makaroni-gemüüse vormirooga. Ja mina maiustasin kitsepiimast jogurtiga, millel lisandiks punasesõstrajahu. | |
Sirliiz
Abikokk 2008-05-09 23:01:40 |
Hautis lambalihaga. Põhimõtteliselt ma ei armasta lambaliha, kuid ema tehtut olen nõus proovima. Tänaõhtune roog oli tõelislt maitsev, sellele vaatamata ei kavatse ma kunagi lambalihast ise midagi valmistama hakata. | |
Mann
Abikokk 2008-05-09 23:26:38 |
Sirliiz:
ma kunagi ütlesin ka nõnna lambaliha kohta, ja vaat mis nüüd on välja tulnud... Hautis lambalihaga. Põhimõtteliselt ma ei armasta lambaliha, kuid ema tehtut olen nõus proovima. Tänaõhtune roog oli tõelislt maitsev, sellele vaatamata ei kavatse ma kunagi lambalihast ise midagi valmistama hakata. |
|
| << < 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 > >> | ||