Zoozi
Abikokk 2008-10-31 09:17:04 |
Eile õhtuks ahjukana magusa tšilli marinaadis ja Jamie Oliveri maapirnivorm tüümiani ja sidruniga, mis oli väga hea. Magusaks kodujuustukook vaarikatega. | |
Aurora
Abikokk 2008-10-31 16:25:03 |
Vürtsikas läätsesupp ja kaks šokolaadimuffinit | |
Zoozi
Abikokk 2008-10-31 19:37:56 |
Köögiviljakotletid kodujuustukastmega ja rohelise tee keeks | |
Aaloemahl
Abikokk 2008-10-31 20:13:23 |
Nipitiri:
Ohh! Abiks seegi :) Aitäh! Ma natuke juba pusisin selle retsepti kallal (asi see siis ühel filoloogil hollandi keelt tõlkida pole :P ).
Aga söögist ka. Eile õhtusöögiks lillkapsa-brokkolisupp. Retsept on pärit siit ja pilt ka :) Maitses väga hästi. Täna lõunaks oli sama supp, lisasin natuke küüslauku ja oli veel parem. Õhtuks praekartul singiga.
Sussi:
Kui kunagi tagasi kokaraamatu juurde jõuan, siis annan täpse retsepti (järsku keegi teine sama raamatu omanik jõuab siinkohal ette? :) ). Praegu leidsin ainult hollandikeelse viite: http://www.iensrecepten.nl/recept/chefs/jamie-oliver/jamie-oliver-broccoli-soja-gemberNipitiri:
See kõlab nii hästi! Kuidas seda tehakse? :)brokoli küüslaugu, sojakastme ja ingveriga (Cook with Jamie). |
|
Nipitiri
Abikokk 2008-10-31 22:12:16 |
Jätkuvalt India lainel: täna õhtuks dhal riisiga (seekord ei teinud ise). Äärmiselt hästi sobiv kooslus, ise ausalt öeldes ei tuleks selle peale, et läätsi riisi lisandina süüa, aga tuhanded inidalased just nii iga päev teevad. Taimetoitlastele soovitan eriti. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-01 10:17:39 |
Reedese lõunasöögi alla lähevad Tallinna toidumessil degusteeritud jõulused lihatooted ja jõulused koogid, veidi rukkileiba, samuti ülikooli kohvikust ostetud kohuke. Õhtusöök "trendikohas" Museum - tähistasime ühe Brüsselis töötava sõbranna sünnipäeva. Õnneks olime seal üsna varakult, nii et meie laudkond, kuhu kuulus ka üks magav neljanädalane tüdrukbeebi, ei tundunudki vast nii out of place :) Söök oli väga hea - mina sõin erinevaid maki sushisid, tomatisuppi kitsejuustu ja crostinidega ning brüleekreemi. Viimane oli väga mõnusalt kreemjas ja kaunistatud värskete maitsvate marjadega (ma oleks eelistanud veidi vähem kõrvetatud brüleekihti, aga see on pigem minu kiiks).. | |
Kiilike
Abikokk 2008-11-01 13:55:09 |
täna lõunaks kodus tehtud pelmeenid ja küüslaugu-hapukoorekaste. Magusa eest olid hurmaad. | |
Aurora
Abikokk 2008-11-01 16:23:02 |
Lõunasöök õe juures. Hakatuseks mahlast seenepirukat, siis veel keedukartulit ja ahjus, rõõsas koores ja juustumütsi all küpsetatud lutsukala. | |
Seenekas
Abikokk 2008-11-01 16:49:18 |
Varaseks lõunaks hapukapsasupp ja nüüd teen seenepiruka ja mingi koogi. | |
Tullia
Abikokk 2008-11-01 19:01:24 |
Panin ahju
kanakoivad sidruni ja basiilikuga. Magusaks teen midagi õuntest ja lehttaignast.
|
|
| << < 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 > >> | ||