Rabajõhvika sari on kooslus kahest eestlastele armsast asjast - rabast pärinevatest jõhvikatest ja sealihast. Mõnus suveõhtu on sisustaud nii söögi kui ka jutu poolest - söömise ajal saab rääkida sellest, kui mitu liitrit metsaande eelmisel sügisel metsast sai toodud.
Rabajõhvika šašlõkk (foto ülal)
Rabajõhvika grill-liha
Rabajõhvika grillribi (avafoto)
Rabajõhvika toorvorstid
Hoisini sarja toodete liha on maitsestatud Hiina köögist tuntud magus-soolase ja maiseküllase Hoisini kastmega, mis sisaldab muuhulgas sojaube, seesamipastat, küüslauku ning maguskartulit. Aasias populaarset Hoisini kastet kasutatakse laialdaselt - marineerimiseks, glasuurimiseks ja ka lihtsalt dipi kastmena erinevate lihatoodete juurde.
Šašlõkk Hoisini marinaadis (foto all)
Grill-liha Hoisini marinaadis (foto ülal)
Toorvorstid ja grillvorstid on suvise grillimisõhtu lemmikud, sest valmivad grillil kiiresti ning maitsevad nii väikesele kui ka suurele grillijale.
Grillvorstikesed kodujuustuga
Kolme sibula grillvorst
Kolme sibula toorvorstid
Rannarootsi EHE on toodete sari, mis paistab silma liharohkuse ja eheda maitsega.
EHE Šašlõkivorst
EHE Šašlõkk
Fotod: Rene Riisalu
Kolme sibula toorvorstid on meie pere lemmikud! Lapsed pistavad need nii kiirelt nahka, et alati peab mitu pakki tegema :)</br> Rabajõhvika grillribi juures meeldis mulle see, et marinaad ei olnud liialt vürtsikas (mis kipub enamike grilltoodetega olema) - no mõni lihtsalt ei armasta /ei saa süüa liialt vürtsiseid asju.