Hilton Tallinn Park tutvustas oma majakokteili, mis lisandus hotelli restorani The Able Butcher kokteilimenüüsse.
Hilton Tallinn Parki tegevjuhi Daniel Habersatteri hinnangul on tänane Eesti baari- ja kokteilikultuur teinud viimase paari aastaga suure arengu ning hotellil on soov selle arendamisel kaasa rääkida. "Tahame pakkuda kvaliteetset kokteilimenüüd, mille jooke tarbitakse maitseelamuse saamiseks," ütles Habersatter. Seda eesmärki kannab ka uus loodud majakokteil.
Kokteil on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest, sisaldades erilist ingveri, mustika ja tekiila kombinatsiooni. "Maitsekooslus on hoolikalt valitud ja selle arendamisse oleme üheskoos palju energiat pannud. Tahame, et uuest kokteilist kujuneks Hilton Tallinn Parki firmamärk, mille pärast siia ikka ja jälle tagasi tullakse." Majakokteilil veel nime ei ole, aga seda otsitakse restoranikülastajate abiga. "Kõik külastajad saavad 8.-10. detsembril The Able Butcheri restoranis nimevalikul sõna sekka öelda," selgitas Habersatter.
Hiltoni hotellikett on tundud oma eriliste kokteilide poolest. Näiteks lõi maailmakuulsa piña colada kokteili Caribe Hiltoni baarmen 1954. aastal.
Tallinna kesklinnas asuv Hilton Tallinn Park on esimene Hiltoni hotell Baltimaades. Hotelli kümme koosolekuruumi ning Tallinna üks suurim ballisaal on varustatud kaasaegseima tehnikaga. Konverentsiruumid mahutavad kokku ligikaudu 800 delegaati. Hotelli külalistel on võimalus nautida erinevaid spaa-teenuseid, jõusaali ja teisi lõõgastumisvõimalusi. The Able Butcher steakhouse ja kohvik-baar Linnutee pakuvad külastajatele põnevaid toiduelamusi.
Pressiteade 9.12.2016, fotod Magnus Heinmets