Selgus Eesti parim pudrumeister 2016

Rahvusvahelise pudrupäeva tähistamiseks toimus Eestis teist korda konkurss, mille tulemusel selgitati 10. oktoobril välja Eesti Parim Pudrumeister 2016. Võitjaks valiti KRISTIINA STÕKOVA, kelle täistera kaerahelbepuder peekoni ja parmesaniga pälvis žürii poolehoiu just teistmoodi lisandite tõttu – parmesani juust ja roheline sibul. Võidupudru retsepti leiate Nami-Namist.

Kristiina on Pärnust pärit TTÜ tsiviilehituse magistrant ning MyFitnessi rühmatreener.

Žüriis olid: Helena Kõivsaar (Eesti Parim Pudrumeister 2015), Helen Sürje (modell ja TV saatejuht), Külli Holsting (Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse juhatuse liige), Ragne Värk (toidublogija ja toitumisteemaliste raamatute autor), Pille Petersoo (toitumisalase veebilehe Nami-Nami asutaja ja juht), Hardi Nurmine (Eesti Peakokkade Ühenduse asepresident), Egle Eller-Nabi (sporditreener, juhendaja ja fitnessivõistleja).

Konkursi lõppvooru jõudis 10 finalisti, kes valiti FB Herkuless lehele saadetud retseptide põhjal. Finaal toimus restoranis FARM. Konkursi läbiviimist toetab teraviljahelveste tootja Herkuless ning konkursi korraldamise eesmärk on propageerida hommikupudru söömist ja tervislike toitumisvalikute tegemist teraviljatoodete tarbimise näol.

Puder on läbi aegade olnud maitsev ja tervislik valik juba meie esivanemate toidulaual.

Herkuless on teraviljahelveste turul suurim Baltikumis, pakkudes enam kui 20 erinevat maitsvat toodet juba üle 60 aasta.

Fotod: Okeiko

Loe veel:

Pressiteade
postitatud 12.10.2016 21:46 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid