Imelihtne viis mustikate serveerimiseks.
4 sl mandlilaaste
400 g Kreeka jogurtit või skyri
3 sl vahtrasiirupit
200 g mustikaid
Kui kasutad külmutatud mustikaid, siis lase neil esmalt sulada.
Rösti mandlilaastud kuival kuumal pannil kuldseks, lase jahtuda. (NB! Kõrbevad kergesti, nii et ole valvas!)
Sega kreeka jogurt või skyr ja vahtrasiirup omavahel, siis sega juurde mustikad (võid jätta kreemi siiruviiruliseks).
Jaota magustoidupokaalidesse. Puista peale röstitud mandlilaastud.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Selline keregmat sorti magustoit ja üsna hea ka.
Zoozi saadetud foto:
Suviseks kergeks hommikueineks eriti hea!
Mustikadessert jogurti või skyriga
Imelihtne viis mustikate serveerimiseks.