Sulata või, lase jahtuda.
Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega jahu, küpsetuspulber, kaneel ja nelk omavahel, sisa vaheldumisi sulavõi ja piimaga munavahule.
Kummuta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud väiksemale ahjuplaadile (30 x 40 cm).
Puista peale pohlad ja küpseta 175-kraadises ahjus umbes 25 minutit.
Mõõda katteained potti. Kuumuta tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni kaste pakseneb.
Jaota segu eelküpsetatud koogipõhjale.
Küpseta 200-kraadise ahju keskosas veel 15 minutit, kuni toskakate on kaunilt kuldne.
Lase koogil jahtuda, siis lõika terava noa abil ruutudeks.
Väga mõnus kook tuli ja sai sooja vastuvõtu. Maitseb hästi ka järgmisel päeval. Kasutasin külmutatud pohli, mida sel aastal kuidagi palju kappi ootama on jäänud.
Toskakattega pohlakook
Kaneeli ja nelgiga maitsestatud plaadikook pohladega, mida katab karamelline mandlikate.