Magus lisand erinevate roogade juurde.
500 g punast sibulat
1 dl punast veini
1 dl lahjat äädikat (ca 10%)
1.5 dl suhkrut
1 dl pohli
Koori ja viiluta sibulad.
Pane punane vein, äädikas ja suhkur potti, kuumuta keemiseni. Lisa sibulaviilud ja keeda 30 minutit, kuni sibulad on pehmed.
Lisa kergelt katkisurutud pohlad ja kuumuta läbi. Lase moosil jahtuda, siis jaota steriliseeritud purkidesse.
Retsept on Soome ajakirjast Koti ja keittiö (12/2005, Puolukka-punasipulihilloke). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Lisasin veits soola, jäi kuidagi mage. Maitsev.
Zoozi tegi sellise foto:
Lemmik!
Punase sibula moos pohladega
Magus lisand erinevate roogade juurde.