Punase sibula moos pohladega

Magus lisand erinevate roogade juurde.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g punast sibulat

1 dl punast veini

1 dl lahjat äädikat (ca 10%)

1.5 dl suhkrut

1 dl pohli

Valmistamine

Koori ja viiluta sibulad.

Pane punane vein, äädikas ja suhkur potti, kuumuta keemiseni. Lisa sibulaviilud ja keeda 30 minutit, kuni sibulad on pehmed.

Lisa kergelt katkisurutud pohlad ja kuumuta läbi. Lase moosil jahtuda, siis jaota steriliseeritud purkidesse.

Loe veel:

Retsept on Soome ajakirjast Koti ja keittiö (12/2005, Puolukka-punasipulihilloke). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 23.12.2010 22:07

Lisasin veits soola, jäi kuidagi mage. Maitsev.

Pille
postitatud 08.10.2017 19:52

Zoozi tegi sellise foto:

Kaare
postitatud 08.10.2017 18:25

Lemmik!