Sulata või ja šokolaad tasasel tulel. Sega juurde tuhksuhkur ja jahvatatud mandlid. Maitsesta Amaretto või mõne muu meelepärase alkoholiga. Pane segu külmkappi tahenema.
Vooli šokolaadimassist sobiva kujuga trühvlid ning veereta neid kakaopulbris*.
Säilita külmkapis õhukindlalt suletuna kuni 2 nädalat
* Kõige lihtsam on võtta lihtsalt suur karbitäis kakaopulbrit, trühvlid sinna sisse kukutada ja pärast välja noppida kahvli või lusika abil. Mina murdsin lusikaga lihtsalt tahenenud šokolaadimassist ebakorrapäraseid trühvleid.
Fotol olevate trühvlite valmistamiseks kasutasin Blossa mandariiniglögi (2009) ning hakitud mandleid, nii et trühvlid olid mõnusalt tükilised.
Šokolaadi-mandlitrühvlid
Tumedast šokolaadist trühvlid mandlite ning alkoholiga. Sobivad hästi jõulukingituseks.