8-10 viilu röstsaia VÕI
Nutella šokolaadi-pähklikreemi
2 küpset banaani
2 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
2 dl piima
2 suurt muna
2 tl pruuni suhkrut
võid vormi määrimiseks
Rösti saiad kergelt. Määri kõikidele saiaviiludele Nutellat (nii paksult kui ise soovid). Purusta banaan kahvliga ning kata pooled Nutellaga kaetud saiad banaanipüreega. Tõsta saiapooled kokku - üks banaaniga, teine ilma. Lõika diagonaalselt kaheks või neljaks. Pane saiatükid võiga määritud ahjuvormi.
(Kui kasutad sarvesaiu, siis lõika need pooleks ja määri Nutella ja banaanipüreega kokku. Tõsta sarvesaiapooled kokku, tükkideks lõigata pole vaja.)
Klopi või vahusta kergelt muna suhkru ja vanillisuhkruga. Kuumuta piim keemiseni, nirista pidevalt segades peene nirena sisse munasegu. Tõsta tulelt ning vala vormi saiatükkidele. Lase 10-15 minutit seista, et saiad imaksid vedeliku endasse.
Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 35 minutit.
Serveeri soojalt või külmalt piimaga.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
oli hää ja eriti meeldis hommikul kui oli täielikult maha jahtunud.
Oioioi, seda peab küll proovima :)
Veidi liiga imal mulle... Mehele ja lastele meeldis :-)
See on nii hea ;)
Lihtne ja mõnus!
Saiavorm Nutella ja banaaniga
Saiavorm Nutella-sõpradele. Nutella ja banaan on ingliskeelsetes toiduajakirjades populaarne kooslus ja täitsa põhjendatult!