Porgandisaiad

Need pätsid sisaldavad lisaks riivitud porgandile ka kaerahelbeid.

Kogus
8 pätsi
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Leib/sai
Lisategevused

Koostisosad

1.5 dl kaerahelbeid

3.5 dl nisujahu

1 tl küpsetuspulbrit

1 tl soola

1 dl riivitud porgandit

2 dl hapukoort

1 muna

0.5 dl rapsiõli

2 sl siirupit

Valmistamine

Sega kuivained omavahel, lisa ülejäänud ained.

Kalla vedelavõitu tainas 8 portsuna küpsetuspaberile. Jahuste kätega vormi madalad ümarad pätsid.

Küpseta 225-kraadises ahjus 15 minutit.

Serveeri soojalt.

Retsept on Soome ajakirjast Kodin Kuvalehti. Pildi tegi KIRSIKE.

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 13.01.2011 12:40

Väga mõnusa maitsega saiad. Ja kiiresti ja lihtsalt tehtavad.