Mangosorbett apelsinimahlaga

Vähestest komponentidest koosnev jahutav magustoit.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 dl vett

100 g suhkrut

2 dl püreestatud mangot

2 dl värskelt pressitud apelsini

0.5 laimi mahl

Valmistamine

Kuumuta vesi ja suhkur keemiseni, keeda paar minutit. Lase jahtuda.

Sega siirup, mangopüree, apelsinimahl ja laimimahl omavahel, töötle jäätisemasinas sorbetiks.

Retsept on rootsi ajakirjast Mat & Vänner (2/2005). Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 02.04.2013 11:03

Mangosorbett apelsinimahlaga oli mõnus, kerge ja jahutav. Kasutasin East End mangopüreed ja serveerisin koos vaarikatega.

Pille
postitatud 21.05.2016 16:19

Ülleka tehtud foto:

Kaare
postitatud 21.05.2016 15:31

Kui kasutada head mangopüreed, siis ei jää maitse poolest kuidagi alla 2016. aastal parimaks toiduaineks tunnistatud Mango Smuutikesele. Sulab küll kahjuks kiiremini :)