4 dl 35% rõõska koort
1 sl suhkrut
75 g kamajahu
100 g beseeküpsiseid
500 g värskeid maasikaid
Vahusta rõõsk koor suhkruga pehmeks vahuks. Sega lusikaga õrnalt sisse kamajahu, väiksemateks tükkideks lõigatud maasikad ning beseeküpsised.
Jaota magustoidupokaalidesse ning kaunista maasikatega.
Idee lisada Eton Mess desserdile kamajahu andis Ragne Värk. Pildi tegi Kaare.
Ülimaitsev! Mulle maitses rohkem kui tavapärane Eton Messi variant.
Tegin täna kamaga Eton Messi. See oli minu elu esimene Eton Mess ja minu jaoks sai nats palju magus. Aga kama tegi selle asja kohe hoopis huvitavamaks ja paremaks. Mul oli muidugi maasikaid ka vähe alles jäänud :(
Tegin täpselt sedasama ja jagub ainult kiidusõnu. Imemaitsev magustoit.
Liitun kiitjatega :) Sobis imehästi!
Mina ka! Mina ka! Vahukoore segasin veel kohupiimakreemiga (Alma 3% vanillikohupiim).
Lihtsalt võrratu! Kama sobib siia suurepäraselt! Kuna praegusel aastaajal värskeid maasikaid saada pole, segasin vahukoore maasikajogurtiga. Tuli veidi magusavõitu (st hapukad maasikad sobiksid siia hästi), aga ikka väga maitsev :) kindlasti teen veel!
Maitsev suvine magustoit. Kõigile meeldis! Mulle meeldib, et kama tõmbab vahukoore rammususe justkui olematuks. Nagu sööks midagi eriti kerget :)
Väga maitsev oli!
Just tegin, mõnus amps!
Kamavaht maasikate ja beseeküpsistega
Tuntud ka kui "Eton Mess kamaga". Eton Mess on klassikaline inglise dessert maasikate, vahukoore ja beseeküpsistega - siin on selle "kodustatud" versioon.