Kaerahelbe-toorpuder maasikate ja rabarbriga

Kuumtöötlemata kaerahelbepuder sobib nii hommikueineks kui ka vahepalaks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

150 g (külmutatud) maasikaid

1.5 dl kaerahelbeid

2 dl maitsestamata jogurtit

175 g suhkruga maitsestatud püreestatud rabarbrit

Valmistamine

Püreesta poolsulanud maasikad köögikombainis.

Lisa kaerahelbed ja jogurt ning püreesta ühtlaseks pudruks. Viimasena lisa rabarbripüree*.

Maitsesta ning lase umbes 5 minutit paisuda.

Nipid ja soovitused:

  • Retseptis on ette nähtud rabarbripüree. Ilmselt võib asendada meelepärase rabarbrimoosiga või siis nt röstitud rabarbriga.

Loe veel:

Retsept on soomlaste Pirkka-lehelt (Mansikka-raparperi tuorepuuro). Pildi tegi VIKE.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 30.08.2016 08:06

Lisaksin kindlasti ka natuke mett või suhkrut.