350 g Nutella šokolaadi-pähklikreemi
400 g purk suhkruta kondenspiima
Sega kausis šokolaadi-pähklikreem ning kondenspiim ühtlaseks seguks (see võib veidike aega võtta). Kata kauss kaanega ning pane külmkappi täielikult jahtuma.
Sega jahtunud segu uuesti läbi ning töötle oma jäätisemasinas jäätiseks vastavalt masina instruktsioonidele.
Lase enne serveerimist paar tundi sügavkülmas taheneda.
NB! Kui Sul ei ole jäätisemasinat, siis sega Nutella ja kondenspiim ühtlaseks ning pane kaheks tunniks külmkappi jahtuma. Siis pane kaanega karpi ja sügavkülma. Käi iga tunni aja tagant jäätisesegu segamas (ja tee seda 4-5 korda).
Enne serveerimist lase jäätisel umbes veerand tundi pehmeneda.
Retsept on Clotilde blogist Chocolate & Zucchini, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Minu maitsele liiga magus.Lastele maitses väga.
Magus oli ta tõesti, minu versioon ei jäänud väga jäätiselise tekstuuriga:Nagu oleks söönud jääs olnud kreemi vms. Meie peres seisis see jäätis ikka hirmus kaua jääs ja keegi seda eitahtnud.
Jääb tõesti selline külmunud tihke kreem. Rohkem jäätise moodi saaks ehk vahukoort juurde lisades.
Nutella-jäätis
Imelihtne ja üsna rammus jäätis, mis koosneb vaid kahest komponendist - Nutella šokolaadi-pähklikreemist ning suhkruta kondenspiimast.