Sidruniga kasemahlabool sobib hästi kevadistel koosviibimistel serveerimiseks. Proovi näiteks A. le Coq'i uut sidrunilimonaadi Kane's Penn Valley Peel.
Proovi näiteks A. le Coq'i uut sidrunilimonaadi Kane's Penn Valley Peel.
4 l kasemahla
1 l sidrunilimonaadi (nt Kane's Pure Lemon Soda Pop)
1 sidrun
Kalla kasemahl ja sidrunilimonaad boolinõusse, sega läbi. Lõika sidrun võimalikult õhukesteks viiludeks ja lisa boolile. Serveeri. Retsept on raamatust ”Koivunmahla – malja luonnolle ja terveydelle” (Susanna ja Arto Maaranen, Art House). Pildi tegi ILSE.
Tegin selle A. le Coq'i limpsiga, väga mõnus ja jahutav kraam oli ! Teinekordki. Ja see limps on niisama ka täitsa joodav .
Kas sidrun kasemahla mõnusalt kevadist maitset ära ei riku? Mulle meeldib sidrun,aga tundub,et ta ka nagu ketšup, mida mõni igale toidule lisab...
Kasemahlabool
Sidruniga kasemahlabool sobib hästi kevadistel koosviibimistel serveerimiseks.
Proovi näiteks A. le Coq'i uut sidrunilimonaadi Kane's Penn Valley Peel.