Kasemahlabool

Sidruniga kasemahlabool sobib hästi kevadistel koosviibimistel serveerimiseks.

Proovi näiteks A. le Coq'i uut sidrunilimonaadi Kane's Penn Valley Peel.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

4 l kasemahla

1 l sidrunilimonaadi (nt Kane's Pure Lemon Soda Pop)

1 sidrun

Valmistamine

Kalla kasemahl ja sidrunilimonaad boolinõusse, sega läbi.
Lõika sidrun võimalikult õhukesteks viiludeks ja lisa boolile.
Serveeri.

Retsept on raamatust ”Koivunmahla – malja luonnolle ja terveydelle” (Susanna ja Arto Maaranen, Art House). Pildi tegi ILSE.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 12.04.2016 14:57

Tegin selle A. le Coq'i limpsiga, väga mõnus ja jahutav kraam oli ! Teinekordki. Ja see limps on niisama ka täitsa joodav .

inx
postitatud 13.04.2016 06:44

Kas sidrun kasemahla mõnusalt kevadist maitset ära ei riku? Mulle meeldib sidrun,aga tundub,et ta ka nagu ketšup, mida mõni igale toidule lisab...