Aive Luigela retsept sisaldab nii nurmenukulehti kui ka -õisi.
2 dl hakitud nurmenuku lehti ja õisi
2 dl hakitud sibulapealseid
400 g teralist kohupiima
3 sl hapukoort
soola
suhkrut
Sega kohupiim hapukoorega, maitsesta vähese soola-suhkruga. Sega roheline sibul ja nurmenukk kohupiimaga. Lase 10 mintutit külmkapis maitsestuda.
Lauale andmisel kaunista salat nurmenukuõitega.
Retsept on Aive Luigela raamatust "Targalt toitudes terveks 2" (Kirjastus VARRAK, 2009), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Mina määrisin leivapeale ja oli väga hea
Hexy pilt:
Väga mõnus, isegi laps sõi!
Nurmenuku-sibulasalat
Aive Luigela retsept sisaldab nii nurmenukulehti kui ka -õisi.