Kapsa-hakklihahautist võib vahelduseks teha ka hiina kapsast.
250 g taist veisehakkliha
1-2 sibulat (200 g)
3 porgandit (200 g)
1 dl pudruriisi
2 sl köögiviljapuljongikontsentraati (nn fondi)
0.5 tl musta pipart
1 kg hiina kapsast
3 dl vett
2 sl siirupit
1 tl kuivatatud punet
soola vajadusel
pohlamoosi või -püreed
Prae hakkliha paksupõhjalises potis läbi. Lisa hakitud sibul ja viilutatud porgandid. Kuumuta paar minutit,
Lisa pudruriis ja prae veel paar minutit. Maitsesta köögiviljapuljongikontsentraadi ja pipraga.
Lõika kapsas ribadeks, lisa potti. Lisa vesi ja hauta kaanega potis umbes 30 minutit, aeg-ajalt segades.
Maitsesta lõpus siirupi, pune ja vajadusel soolaga.
Serveeri pohlapüree või -moosiga. Retsept on soomlaste Pirkka.fi lehelt (Kiinankaalipata). Pildi tegi DAGRIS.
Tegin täna seda ja väga maitsev on, soovitan!
Olen valmistanud, kuna nn. ehtsat kapsast parasjagu ei olnud aga just selle söögi isu oli. Igatahes üllatavalt maitsev tuli.
Hiina kapsa hautis hakklihaga
Kapsa-hakklihahautist võib vahelduseks teha ka hiina kapsast.