Leiva-kohupiimakreem

Piima lisamine kohupiimakreemile võib võõrastav tunduda, aga kuna riivleib imab endasse palju niiskust, siis on piim hädavajalik, et kreem pehme püsiks. Tervislik ja kiirelt valmiv ehteestilik magustoit maitseb hästi koos hapuka moosiga või marjadega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g kreemjat kohupiima

2 dl 35% rõõska koort

1 dl piima

1 dl riivleiba või riivitud tahket leiba

0.75-1 dl suhkrut

1 tl vanilliekstrakti

Serveerimiseks:

pohlamoosi või marju

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor vähese suhkruga. Sega omavahel kohupiim, piim, riivitud leib, vanilliekstrakt ja ülejäänud suhkur. Sega õrnalt juurde vahukoor.

Jaota kreem magustoidupokaalidesse, kaunista hapuka moosi või marjadega.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR