Sel moel soolatud forell või siiakala sobib hästi pidulikuks eelroaks või kasvõi röstsaiale. Proovi kuiva preemiumklassi Nordic Spirits Lab Gin'i. Selle põhjamaise džinni iseloomu loovad klassikalised džinni tootmisel kasutatavad ürdid ja vürtsid – kadakamari, sidrunikoor, koriandriseemned, angeelika juur; maitsenüansse lisab akvaviidi infusioon köömnetest, apteegitilli seemnetest ja angervaksast.
Sel moel soolatud forell või siiakala sobib hästi pidulikuks eelroaks või kasvõi röstsaiale.
Proovi kuiva preemiumklassi Nordic Spirits Lab Gin'i. Selle põhjamaise džinni iseloomu loovad klassikalised džinni tootmisel kasutatavad ürdid ja vürtsid – kadakamari, sidrunikoor, koriandriseemned, angeelika juur; maitsenüansse lisab akvaviidi infusioon köömnetest, apteegitilli seemnetest ja angervaksast.
600 g forelli- või siiafileed
2 sl meresoolahelbeid
2 sl kadakamarju
2 sl Nordic Spirits Lab Gin džinni
Purusta kadakamarjad jämedaks puruks ja puista koos soolaga kalafileedele. Piserda peale džinni.
Keera kala toidukilesse ja aseta sobiva suurusega vormi, nahapind allpool. Pane vähemalt kaheks ööpäevaks külmkappi maitsestuma.
Serveerimiseks lõika kala õhukesteks viiludeks.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Mõnus mõrkjas-magus kadaka maitse, mulle meeldib :)
Kadakamarjadega soolatud forell või siig
Sel moel soolatud forell või siiakala sobib hästi pidulikuks eelroaks või kasvõi röstsaiale.
Proovi kuiva preemiumklassi Nordic Spirits Lab Gin'i. Selle põhjamaise džinni iseloomu loovad klassikalised džinni tootmisel kasutatavad ürdid ja vürtsid – kadakamari, sidrunikoor, koriandriseemned, angeelika juur; maitsenüansse lisab akvaviidi infusioon köömnetest, apteegitilli seemnetest ja angervaksast.