Õhuline siiavaht kalamarjaga

Pidulikule lauale sobiv kalasuupiste.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g õrnsoolatud siiafileed

150 g Saare smetana hapukoort

3-4 sl hakitud värsket murulauku

1 väike hakitud punane sibul

1 dl siiamarja

Valmistamine

Haki soolasiig peeneks. Sega juurde hapukoor, hakitud murulauk ja hakitud punane sibul. Maitsesta musta pipraga, vajadusel lisa veel soola ja sidrunimahla. 

Jaota väikestesse pokaalidesse, kaunista siiamarjaga.

Tee ise/loe veel:

Idee on Soome ajakirjast Kotiliesi. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 10.11.2016 13:02

Paar tiiru värskelt jahvatatud musta pipart ei tee paha. Näiteks väike astelpajumari kaunistuseks annab natuke hapukust juurde. Aga muidu, igati vinks-vonks pidulaua amps.