Soojad kiluvõileivad

Proovi vahelduseks kuumi kiluvõileibu.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu saia või leiba

1 sl võid

8 puhastatud vürtsikilu

Valmistamine

Määri saia- või leivaviilud mõlemalt poolt võiga. Aseta peale kaks puhastatud vürtsikilu.

Küpseta praeahjus servadest krõbedaks.

Idee on Salme Masso (koost.) raamatust "Kokaraamat" (kirjastus Valgus, 1984). Pildi tegi Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 23.02.2016 12:33

On väga mõnusad ! Mulle meeldib kilu alati saiaga, niiet siin veel eriti mõnus ja krõbe. Peab meeles pidama, et kilu läheb ahjus soolasemaks seega pole mõtet kilu tohkem panna kui retseptis ette on kirjutatud :)

Eva Nooni
postitatud 22.02.2018 12:37

Ma panen sinna veel tomativiilu ka peale, mu meelest tomat ja kilu sobivad nii hästi kokku soojalt :)