240 g vähesoolast heeringafileed (nt VIČI)
3-4 keedetud muna
400 g kodujuustu
200 g Saare 20% hapukoort
1 pikk kurk või 2-3 marineeritud kurki
hakitud värsket tilli või rohelist sibulat
vajadusel soola
Lõika heeringafilee hästi väikesteks tükkideks. Haki keedetud munad ning värske või marineeritud kurk.
Sega kausis heeringas, muna, kurk, kodujuust ja hapukoor. Lisa julgelt maitserohelist ja maitsesta vajadusel soolaga.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
See on üks sellistest söökidest ,mida võibki sööma jääda.Kord saab kartul otsa,siis kaste:)Aga on hea ka.Ma olen lisanud ka rediseid,tomateid,hapukurki või rohelist sibulat.Kõik variandid head.
Külm heeringakaste värskete kartulitega...mmmm, kui hää maitses!
Hirmus hea toit!!
Hi
Sõime hommikusöögiks leiva kõrvale. Maitsev!
Hää salat tuli!Esimest korda tegin
Meie pere lemmik.
Superhea!
Mina panen sinna veel paprikat ka. Annab sellele värvi.
Super hea salat!!!
Sooja suvepäeva toit!
Meie peaaegu et igapäevane toit praegu :)
Võib vabalt lisada ka kollast ja punast paprikat. Annab juurde värvi. Ikka ja alati maitsev just värske keedukartuliga.
Väga maitsev! Olen teinud!
Heeringa-kodujuustukaste. Kõrvale paar magusat tomatit ja värske kartul ja ongi elu ilus :)
Hea, kerge ja lihtne kiire suvine söömaaeg!
See on igati maitsev ja suvine toit!
Minu lapsepõlve toit suvel maal!
Heeringa-kodujuustukaste
Külm heeringakaste on armastatud lisand keedetud kartulite juurde, ent maitseb hästi ka lihtsalt rukkileivaga.