Veidi teistsugused ahjuvõileivad, sobivad hästi hommikusöögiks.
8 viilu saia
4 sl majoneesi
4 keedetud muna
8 viilu juustu - nt Emmentali või Šveitsi juustu
Koori keedetud munad, lõika pikuti pooleks.
Määri saiaviiludele majoneesi. Tõsta peale munapoolik, lõikepind allpool. Kata juustuviiluga.
Tõsta ettevaatlikult ahjuplaadile ja küpseta 200kraadises ahjus 5-7 minutit, kuni juust on sulanud.
Serveeri salatiga. Retsept on lihtsustatud variant 2008. a. Oma Maitses ilmunud retseptist. Pildi tegi Kaare.
Tõeliselt mõnusad pühapäevahommiku kaaslased, samas imekerge valmistada. Maitsekombinatsioon meenutab tõepoolest vana head Šveitsi:)
Tõesti mõnus võileib!
Kui juhtub, et mõni keedumuna jääb külmkappi seisma, siis see on hea võimalus nende kasutamiseks. Või siis teha saiu pärast munadepühi :)
Need on maitsvad, kinnitan!
Nami-Nami retseptikogu, täitsa õnnestus! ;)
Šveitsi võileivad
Veidi teistsugused ahjuvõileivad, sobivad hästi hommikusöögiks.