Röstitud riivleib

Röstitud riivleib on ääretult mõnus lisand mitmesugustele eestimaistele magustoitudele. Eriti mugav on kasutada poes müüdavat pakendatud riivleiba, ent riivleiba võib ka ise tahkest rukkileivast valmistada.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g riivleiba või tahket leiba

3 sl võid

1 dl (demerara) suhkrut

Valmistamine

Riivi vajadusel tahke leib. Kuumuta riivleiba pannil võis. Siis lisa suhkur ja kuumuta veel veidi, kuni suhkur karamellistub.

Lauale anna jahtunult erinevate lisanditega või kasuta puisteks või lisandiks teiste magustoitude valmistamisel. Soovi korral maitsesta riivitud apelsini- või sidrunikoore, kaneeli või vanilliga.

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 18.10.2016 18:58

Mõnus!