Mango-ingverikreem krõbedate kaerahelvestega

Mõnusalt kreemjas mango on heaks kontrastiks krõbedatele kaerahelvestele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

Krõbedad kaerahelbed:

2 dl kaerahelbeid

2-3 sl võid

2-3 sl suhkrut

Mangokreem:

1 dl 35% rõõska koort

150-180 g maitsestamata toorjuustu

400 g purk mangot või 1 hästi küps värske mango

1 tl riivitud ingverijuurest pressitud mahla

Valmistamine

Valmista kõigepealt ette röstitud kaerahelbed. Kuumuta pannil kaerahelbed, või ja suhkur ning prae 3-4 minutit, kuni kaerahelbed on krõbedad. Tõsta jahtuma.

Vahusta rõõsk koor, sega juurde toorjuust, ingverimahl ja püreestatud mango.

Laota mangokreem ja krõbedad kaerahelbed kihiti magustoidupokaalidesse.

Serveeri kohe või pane 30 minutiks külmkappi.

LISA KOMMENTAAR