Keeda munad kõvaks, jahuta kiiresti jooksva külma vee all ning nõruta. Koksi keedetud munade koor lusika abil või lauale koksides kergelt katki.
Aseta munad soolaga maitsestatud peedimahla sisse ning lase 1-2 tundi seista.
Tõsta munad peedimahlast välja ning koori ettevaatlikult.
Marmorjas peedimahlamuster püsib munadel kuni paar tundi, seistes imendub värv ja munad muutuvad ühtlaselt heleroosaks. Seetõttu võiks peedimune valmistada 1-2 tundi enne serveerimist.
Väga vahvad ja peedimahl annab mõnusat maitset ka! Hoidsin 1,5 tundi. Pärast koorimist peaks aga tõesti munad ruttu nahka panema, muidu muutuvadki ühtlaselt roosaks :)
Laigulised peedimunad
Klassikalistest peedimunadest veidi erinevad laigulised peedimunad on inspireeritud hiina teemunadest.
Nami-Nami soovitab proovida Kadarbiku peedimahla.