Sega kamajahu, nisujahu ja sool omavahel. Kui soovid magusaid kamakreppe, siis lisa ka suhkur.
Sega teises kausis piim, munad ja sulatatud või, seejärel kalla saadud segu kuivainete hulka ning sega hoolega läbi (seda võib teha mikseriga).
Lase umbes 30 minutit paisuda.
Küpseta tavalisel praepannil õhukesed ülepannikoogid, kasutades praadimiseks võid või õli.
Fotol on magusate kamakreppide täidiseks vahukoore-kohupiimakreem pohlajahuga.
Muutsin retsepti veidi enda jaoks. Sõin kamakreppe pohlamoosiga. Vanemad kiitsid taevani ja ei jõudnud mind ära tänada, kuid minu jaoks toimib kama ilmselt ainult keefiri, peti või hapupiimaga.
Kamakrepid e. õhukesed ülepannikoogid kamajahuga
Õhukesi ülepannikooke kamajahuga võib kasutada nii soolaste kui ka magusate täidistega söömiseks. Krepid on kõige maitsvamad kohe peale valmistamist.