Kamakrepid e. õhukesed ülepannikoogid kamajahuga

Õhukesi ülepannikooke kamajahuga võib kasutada nii soolaste kui ka magusate täidistega söömiseks. Krepid on kõige maitsvamad kohe peale valmistamist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 dl kamajahu

2 dl nisujahu

2 sl suhkrut

0.5 tl soola

5 dl piima

3 tk muna

20 g sulatatud võid

Valmistamine

Sega kamajahu, nisujahu ja sool omavahel. Kui soovid magusaid kamakreppe, siis lisa ka suhkur.
Sega teises kausis piim, munad ja sulatatud või, seejärel kalla saadud segu kuivainete hulka ning sega hoolega läbi (seda võib teha mikseriga).
Lase umbes 30 minutit paisuda.
Küpseta tavalisel praepannil õhukesed ülepannikoogid, kasutades praadimiseks võid või õli.

Fotol on magusate kamakreppide täidiseks vahukoore-kohupiimakreem pohlajahuga.
LISA KOMMENTAAR

Heleen
postitatud 21.08.2009 09:40

Muutsin retsepti veidi enda jaoks. Sõin kamakreppe pohlamoosiga. Vanemad kiitsid taevani ja ei jõudnud mind ära tänada, kuid minu jaoks toimib kama ilmselt ainult keefiri, peti või hapupiimaga.

Hexy
postitatud 24.02.2013 14:55

Huvitav retsept, aga ei olnud minu suured lemmikud

Sigrid Klaas
postitatud 26.12.2021 11:03

Kamaga ülepannikoogid on ülimaitsvad. Olen teinud nii soolaseid kui magusaid selle retsepti järgi.