Kuumuta piim suhkruga keemiseni, siis lisa kaneel ja jahuta.
Sega jogurt kamaga, seejärel lisa jahtunud piimale ning maitsesta Vana Tallinnaga.
Tõsta jahtunud segu sügavkülma. Umbes tunni pärast vahusta jäätisemass saumikseriga ning tõsta tagasi sügavkülma. Korda protsessi kokku kaks-kolm korda ning seejärel jäta jäätis ligikaudu neljaks tunniks sügavkülma.
Retsept on pärit ajakirjast TervisPluss (retsepti autor: Rudolf Visnapuu, hotelli Kolm õde peakokk). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Mul ei õnnestunud jäätisekulbiga ilusaid palle saada, jäätis laguneb kergesti, on selline kare. Kuulub heas mõttes huvitavate retseptide hulka :) Kui vaja midagi teistmoodi ja eestipärast pakkuda, siis sobib hästi.
Kama-kaneelijäätis
Jogurtiga kamajäätis.