Kasemahlajook

Kergelt kääritatud kasemahlajook.

Kogus
2 liitrit
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

2 l kasemahla

100 g suhkrut

leiba

mustasõstralehti või -varsi

50 g rosinaid

Valmistamine

Kalla värske kasemahl puutünni või keraamilisse, emaileeritud või klaasnõusse. Lisa suhkur, mõned leivakoorikud, mustsõstravarred ja lase käärida.

Villi pudelitesse. Igasse pudelisse pane mõni rosin. Sulge pudelid ja hoia jahedas.

Retsept on raamatust "Kokaraamat" (kirj. Valgus 1968). Pildi tegi ILSE.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 11.04.2016 02:02

Kasutaja GEA on saatnud sellise foto 2010. aastal: