Hommikupuder astelpajumarjade ja -mahlaga.
1 l veega lahjendatud astelpajumahla või -siirupit
1 dl astelpajumarju
4 dl riisihelbeid
0.5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
Mõõda potti veega lahjendatud astelpajumahl või -siirup, astelpajumarjad ja riisihelbed. Kuumuta keemiseni, siis keeda 3 minutit.
Võta pott tulelt ning lase kaane all 3 minutit haududa. Maitsesta puder suhkru ja vanillsuhkruga ja serveeri.
Pereköögi retsept (jaanuar 2006), veidi mugandatud. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Lisasin juurde soola ja suhkrut. Maitses hea.
Zoozi tehtud foto:
Mõnus, aga lahjendasin mahla piimaga.
Kõlab väga hea mõttena.
Tänane päev algas just täpselt selle astelpaju-riisihelbepudruga - imehea!
See on imeliselt maitsev puder ja sobilik ka külla tulnud veganitele.
Astelpaju-riisihelbepuder
Hommikupuder astelpajumarjade ja -mahlaga.