Nõgesesarved

Pärmitainasarvekesed minimalistliku nõgesetäidisega.

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g võid

6 dl nisujahu

2 dl piima

30 g pärmi

1 tl soola

1 l värskeid nõgeselehti

Valmistamine

Sega jahtunud sulavõi ja jahu, lisa käesoojas piimas lahustatud pärm. Sõtku tainas ja vormi see kaheks ümmarguseks kettaks. Jaga mõlemad kettad 8 kolmnurgaks (nagu tordilõigud).

Tõsta kolmnurkadele kupatatud nõrutatud nõgeselehed ja keera kolmnurgad (alates teravast otsast) sarvedeks. Tõsta ahjuplaadile.

Lase sarvesaiadel ahjuplaadil kerkida, siis määri pealt lahtiklopitud munaga ja küpseta 225kraadises ahjus 10 minutit, kuni nõgesesarved on kaunilt kuldsed.

Loe veel:

Pildi tegi SINNER.

LISA KOMMENTAAR

Sinner
postitatud 02.05.2009 17:56

Sai täna proovitud nõgesesarvi, mis olid päris huvitava maitsega, aga mulle meeldisid.