600-800 g lõhefileed
1 tl sidrunipipart
Majoneesikate:3 sl hakitud tilli
2 tl Põltsamaa või Dijoni sinepit
200 g head majoneesi
0.5 tl Meira sidrunipipart
Eemalda kalafileelt pindmised luud (seda on hea teha spetsiaalsete pintsettidega). Tõsta forelli- või lõhefilee ahjuvormi, maitsesta sidrunipipraga.
Sega omavahel majonees, hakitud till ja sinep, maitsesta sidrunipipraga. Määri majoneesikaste kalafileele.
Kata vorm pealt fooliumiga ning küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit. Eemalda foolium umbes 5 minutit enne küpsemisaja lõppu, et vormiroog saaks kauni jume.
Pildid tegid Juta Kübarsepp ja Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Väga lihtne teha ja superhea tulemus!
tõesti väga lihtne valmistada, väga super tulemus
Täna õhtul läheb kordamisele. Ülimalt lihne valmistada ja maitsev.
Juurde võtsime kartulit ja hapukoorekastet marineeritud kurgiga. Meile väga maitses. :)
Tegin täna jälle, no ikka nii hää on! Majonees lõppes otsa, panin siis vahukoort juurde; kuna majonees oli Felixi 3%, siis tuli kaste niimoodi pooleks paraja paksusega. Sidrunipipart polnud, pigistasin siis veits sidrunit ja surasin valget pipart kah hulka. Sõimegi niisama, ilma igasuguste lisanditeta. Meie lemmikroog. :)
Pillekebab
Meie pere laual ka aeg-ajalt :)
Väga maitsev, ka lapsed kiitsid heaks!
Mmm.... kallis kaasa tegi ja kõik kiitsid. Maitsev ja lihtne retsept. (Isegi neile, kes kala tegemist pelgavad)
majonees - tänan EI !
Hüva asi!
Ahjulõhe majoneesiga
Mahlane ja meeldiva maitsega ahjulõhe või -forell. Lisandiks sobib hästi nt aurutatud spargelkapsas või võis hautatud käharkapsas.
Vahendid kokkamiseks ning lauakatmiseks leiate kauplusest Apelsin.