400 g veise- või kodust hakkliha
1 sl õli
1 sibul
0.25 väikest kapsast
1 l kuuma vett
6 kartulit
200 g keedetud peeti
1 sl soola
0.25 tl musta pipart
0.5 sl suhkrut
2-3 sl õunaäädikat või sidrunimahla
hakitud peterselli
Prae hakkliha õlis 2-3 minutit. Lisa potti hakitud sibul, jämedalt riivitud porgand ja ribadeks lõigatud kapsas. Maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta veel 2-3 minutit. Kalla potti kuum vesi, lisa kartulikuubikud ning keeda 5 minutit. Koori ja riivi peedid ning lisa potti. Hauta, kuni kõik ained on pehmed.
Maitsesta suppi soola, suhkru ja õunaäädika või sidrunimahlaga. Puista peale maitserohelist ja serveeri.
Suppi sai ikka paras ports,õnneks oli täitsa hea.
Tõesti väga palju suppi sai! :) Hea ja lihtne teha.
Tegin seda suppi väikeste mugandustega. Maitses väga hästi.
Mul olid väikesed kartulid ja peedid, nii et sai paras kogus suppi. Olen harjunud peedisuppi tavalise äädikaga maitsestama, õunaäädikal veidi teistmoodi maitse, aga muidu igati hea supp.
Minu lemmik!
See nii hea, teeks või igapäev :)
Kui lisada veel muna siis minu suur lemmik :)
Meie laste lemmiksupp väikeste modifikatsioomidega. Lisan ka kaalikat. Ning porgand-peet-kaalikas tuleb lasta köögikombaini jämeda riivi käest läbi. Siis ei noki keegi ühtegi liblet välja :)
Kui pea on tühi, et mida süüa, sobib alati see supp!!!
Olen teinud, väga hea supp.
Meie pere lemmiksupp, kapsa asemel kasutan jämedalt riivitud kaalikat.
Hea supp aga lisaks ühe loorberilehe ka :)
Loorberileht on alati hea mõte! :)
mina teen peedisuppi nii riivin kõik koostis osad ja panen keema ja saab väga hea tänagi menüüs
aga ilma kapsata
Ülimaitsev!
Eile sai just tehtud :)
Nagu borš ainult hakklihaga lihtsam ja kiiremini saab valmis.
Peedisupp hakklihaga
Kiire ja lihtne peedisupp, mis ei jää sugugi alla klassikalisele boršile. Värske kapsa asemel võid kasutada ka hautatud hapukapsast, mis tuleks lisada samal ajal riivitud peediga. Viimasel juhul võid äädikakogust vähendada või üldse välja jätta.