Grillitud ananass rummileemega

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 värske ananass

1 l vett

150 g suhkrut

2 vanillikauna

3 tera nelki

4 tähtaniisi

1 dl tumedat rummi

Valmistamine

Koori ananass.

Mõõda kõik ülejäänud ained potti. Pane ananass potti ja lase tasasel tulel umbes 20 minutit maitsestuda. Tõsta pott tulelt ja lase ananassil saadud leemes maitsestudes jahtuda.

Grilli ananass seejärel kuldkollaseks, määri grillimise ajal rummileemega.

Serveeri vanillijäätisega.

Retsept soomlaste MTV3 kokasaatest. Pildi tegi Vike. 

LISA KOMMENTAAR

Vike
postitatud 13.07.2016 21:51

No ei olnud meie maitse. See 20 minutit ananassi kuumutada potis andis tulemuseks võrdlemisi mittegrillitava anaassi. Et pigem siis laseks tooretel ananassilõikudel seista marinaadis.