Praetud konservoad

Nami-Nami toimetaja Merilini lihtne viis ubade serveerimiseks.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g purk konservitud ube (punased, mustad, valged vm)

1 suurem sibul

oliiviõli

soola ja musta pipart

soovi korral tšilli(pulbri)t

soovi korral jahvatatud vürtsköömneid

maitserohelist - nt

rohelist sibulat või koriandrit või peterselli

Valmistamine

Nõruta oad korralikult sõelal. Haki sibul. 

Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja hauta tasasel tulel klaasjaks. Tõsta sibul kõrvale. 

Lisa pannile veel veidi õli, lisa nõrutatud oad ühekordse kihina. Prae oad suhteliselt rohkes õlis kõrgel kuumusel ja ilma segamata väljast krõbedaks. Maitsesta soola-pipraga, soovi korral lisa tšillit ja/või vürtsköömneid. 

Sega, lisa maitseroheline ja serveeri. Sobib hästi nt röstleivale.  

Loe veel:

Merilini retsept ja foto. 

LISA KOMMENTAAR