Grillitud nektariinid vanillitoorjuustuga

Grillitud magustoit suvisele lauale. Magustoit õnnestub vaid küpse nektariiniga, ent proovida tasub ka virsikuid või suuri ploome.

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

8 küpset nektariini

8 tl mett

1 vanillikaun

100 g maitsestamata toorjuustu

Valmistamine

Lõika nektariinid pooleks ning grilli need restil kuldseks, lõikepind allpool.

Sega toorjuust mee ja vanillikaunaseemnetega. Täida grillitud nektariinide süvendid toorjuustukreemiga. Tõsta uuesti grillrestile, lõikepind ülal, ning grilli veel 3-4 minutit. (Nektariinid võivad veidi alt söestuda, põhiline on, et need läbi kuumenevad).

Söö kohe sõrmede vahelt!

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 11.08.2015 21:59

Väga maitsvad!

Hexy
postitatud 10.05.2016 23:09

Mulle samuti maitses, samas uuesti vast ei teeks :)