Praetud kevadseened

Alljärgneval moel võib valmistada nii mürkleid kui ka kurreleid - mõlemad on maitsvad kevadseened, mis ei vaja eelnevat kupatamist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g värskeid mürkleid või kurreleid

4-5 sl võid

soola

hakitud maitserohelist - näiteks

tilli või peterselli või majoraani või karulauku

Valmistamine

Puhasta kevadseened hoolikalt, vajadusel lõika pooleks või viiludeks.

Prae mürklid või kurrelid võis läbi. Maitsesta soola ja maitserohelisega.

Serveeri keedetud kartulitega või koos leivaga.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse, kes kasutas värskeid kodumaiseid kurreleid. 

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 10.05.2009 21:35

Lõunaks praadisin kurreleid. Maitsesid väga, kergelt pähklise maitsega. Ei olnud rahast kahju (100.- pool kilo).

Ilse
postitatud 03.05.2017 17:10

Lihtsuses peitub võlu! Maitsev!